2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 106 پست

مانتو بارداری بخر 

منکه عید خریدم وحشتناکه چند دست شومیز دامن شومیز شلوار واسه عید دیدنی مانتو و کیف و کفش روز دوم و سوم عید عروسی داریم ۲ دست باید پیرن مجلسی بخرم پسرم کلی لباس میخواد دنیای پول میخوایم🤧

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی والا!خبلیم لباس میخام ولی با این وصع گرونی و کرونا و....نمیشه،شما مانتو بارداری بخر انشالله بسلامتی وضع حمل کنی عزیزم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
نخر واسه بعد زايمان بخر امسال ك ماه رمضونه

بعد افطار خو میرن عید دیدنی منم هیچی ندارم اندازم باشه زشته خو 🥲

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 
من خریدای عیدمو از چندماه پیش کم کم. انجام دادم

چیا خریدی ؟

دست منو از پشت بستی شما 😅

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 

من کفش و مانتو و شال و شلوار و خریدای پسرم فقط شلوار لی کردم تابستون که قیمت ها پایینه اونم اخر فصل والا عید نمیشه هیچی خرید کرد 

الانم برای پسرم بلیز و شلوار و بلیز بیرونی و کفش باید بخرم 

نگید چقدر هولم که عید روز اول خونه مامانم میریم که زن داداشم و خواهرم تمیز و شیکن فرداش خونه مادرشوهرمم که اونام تمیز و شیکن منم دقیقه نود خرید نمیکنم چون گروووووووونه اخر فصل بهترین موقع واسه مانتو