2777
2789
عنوان

هک

455 بازدید | 10 پست

بچه ها راهی می‌شناسید که وقتی هک شدید انجام بدید من الان نمیدونم هک شدم یا نه چیکار کنم اصلا خدایا چجوریه هک شدن اصلاکسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی  رفتم تحقیق کردم تمام سیستم امنیتی رو هم تغییر دادم و چک کردم

چطوری سیستم های امنیتی رو تغییر دادی؟ 

آخه منم چند روز پیش یه ناشناسی لینکی برام فرستاد و بازش کردم🥲

چطوری سیستم های امنیتی رو تغییر دادی؟  آخه منم چند روز پیش یه لینکی برام فرستادن و بازش کردم🥲

کاش بازش نمیکردی من لینکی رو باز نکردم حدس زدم که هک شدم رفتم پسورد اینستا رو تغییر دادم دو مرحله کردم و تلگرام هم دو مرحله کردم امنیت گوشیم رو تو تنضیمات چک کردم و برنامه های گوشیم رو توی گوگل پلی بروز رسانی کردم ولی اگه مطمئنی هک شدی برنامه های ناشناس رو حذف کن و آنتی ویروس نصب کن از گوگل پلی

کاش بازش نمیکردی من لینکی رو باز نکردم حدس زدم که هک شدم رفتم پسورد اینستا رو تغییر دادم دو مرحله کر ...

من وقتی زدم روی لینکه هیچ چیزی برام باز نشد، چند بار هم زدم روی لینکه.. اون کسی هم که برام لینک فرستاده بود توی روبیکا بخاطر تخلفات محرز تعلیق شده بود.

باش حتما