2777
2789
عنوان

یه سوال ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست
اره عزیزم به نظر من مهم نیست . چون دوستمم با شوهرش اختلاف سنی داره ولی خیلی هم اوکی آن.  به اخل ...

چندسال اختلاف دارن ؟ طرف من ک کلا کنار کشید، حتی میاد با همکارا شوخی میکنه وبمن نگاهم نمیکنه ....ولیدحس میکنم ک هنوزم واقعا منو دوست داره ولی علت رفتارشو درک نمیکنم ....میگم شاید سنمو همکارم دروغ گفته حتی زیادتر گفته .اینم یکم خوش باوره ،باورش شده...وگرن چرا اینقد دوری میکنه

چندسال اختلاف دارن ؟ طرف من ک کلا کنار کشید، حتی میاد با همکارا شوخی میکنه وبمن نگاهم نمیکنه ....ولی ...

ببین یچی بهت بگم اصلا مهم نیست سن ات رو جقدر گفتن دلیل رفتارهای اون مهمه . اگه واقعا بخوادت هر جند سال بزرگتر باشی اوکیه . تازه من همکارم زنش ۷ سال بزرگتره واقعا هم چهره خانومش خیلی شکسته اس ‌ و خودش نوون و خوش قیافه ولی باهم دارن زندگی میکنن . حتی خانواده پسره مخالف بودن ولی پسره اومده الان سمت شهریار توی یکی از روستاها یه خونه خریده زنش هم پرستاره خودش هم توی شرکتمون دارن زندگی میکنن مشکلی ندارن

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یچی بهت بگم اصلا مهم نیست سن ات رو جقدر گفتن دلیل رفتارهای اون مهمه . اگه واقعا بخوادت هر جند س ...

خوب گفته باشه۸سال با ۱۲ سال بزرگتر خیلی فرق داره....ولی حس میکنم هنوز دوستم داره ولی ی جورایی خیلی دوری میکنه وفراریه.....نمیدونم ..اخه باید بیاد ازخودم بپرسههه لااقل مطمئن بشه ن اینکه هرچی دروغ میگن باور کنه

ببین یچی بهت بگم اصلا مهم نیست سن ات رو جقدر گفتن دلیل رفتارهای اون مهمه . اگه واقعا بخوادت هر جند س ...

همکارم بجای ۸ سال تاریخ تولدمو چهارسالم گذاشته روش یعنی شده ۱۲ سااال ..ولی نباید ازخودم بپرسه چرا راحت باور کرده  

خوب گفته باشه۸سال با ۱۲ سال بزرگتر خیلی فرق داره....ولی حس میکنم هنوز دوستم داره ولی ی جورایی خیلی د ...

خدایی ب نظرم‌کسی که دوستت داشته باشه بیخیال نمیشه اگه شد همون بهتر که دور بشه 

همکارم بجای ۸ سال تاریخ تولدمو چهارسالم گذاشته روش یعنی شده ۱۲ سااال ..ولی نباید ازخودم بپرسه چرا را ...

حالا شما به نظرم پیگیر نباش . بزار یکم زمان بگذره لا ب لای حرفات بهش بگو 

خدایی ب نظرم‌کسی که دوستت داشته باشه بیخیال نمیشه اگه شد همون بهتر که دور بشه  

خودمم همینومیگم .میگم اینقدر ساده باشه همون بهتر برهه..ولی ۸ سالم شاید زیاد باشه بااینکه گفته ۱۲ سال .اینا فکرای ذهنیمه ک میخام ب زور خودمو متقاعد کنم..شاید این اقا با یک سالم مشکل داره .خدا منو رها نکنه ک بتونم فراموشش کنم

حالا شما به نظرم پیگیر نباش . بزار یکم زمان بگذره لا ب لای حرفات بهش بگو 

عزیزم همون حرفت واقعا دلگرمیم داد.کسی ک‌اینقدر با حرف‌بقیه متقاعد بشه و حتی حاضر نباشه،بیاد بپرسه..همون بهتر ک برههه

خودمم همینومیگم .میگم اینقدر ساده باشه همون بهتر برهه..ولی ۸ سالم شاید زیاد باشه بااینکه گفته ۱۲ سال ...

ببین من ۵ ساله متاهلم . جنم مرد خیلی مهمه ‌ . واقعا باید بخوادت وگرنه همون مجردی بهتره. جدی میگم 

عزیزم همون حرفت واقعا دلگرمیم داد.کسی ک‌اینقدر با حرف‌بقیه متقاعد بشه و حتی حاضر نباشه،بیاد بپرسه..ه ...

فدای تو بشم . باز اگه خواستی میتونیم با هم حرف بزنیم خوشحال میشم کمکی کرده باشم عزیزه دلم 

ببین من ۵ ساله متاهلم . جنم مرد خیلی مهمه ‌ . واقعا باید بخوادت وگرنه همون مجردی بهتره. جدی میگم&nbs ...

اره من فکر میکنم ایشون هنوز جنم نداره ک بیاد حتی بپرسههه...ادم ترسو ب درد نمیخوره ....بزار فک کنه ۱۲ ساله واقعا دارم ب این نتیجه میرسم ک خیلی زود باورو وسادست...همکارم گرگه ک اینو اینقدر ساده گیر میاره .ازحسودیشه میترسید ایشون بیشتر بیاد نزدیکم و ازحسودی بترکههه.سن منو بولد کردد

فدای تو بشم . باز اگه خواستی میتونیم با هم حرف بزنیم خوشحال میشم کمکی کرده باشم عزیزه دلم 

ممنون عزیزدلم .شاید اینجا بتونم کمی درد دل کنم چون ذهنم درگیر عشقی شده ک شاید تموم شده باشه..ایشالا هرجاهستی شاد وسلامت باشی گلم.‌مرسی باشه حتما  

اره من فکر میکنم ایشون هنوز جنم نداره ک بیاد حتی بپرسههه...ادم ترسو ب درد نمیخوره ....بزار فک کنه ۱۲ ...

ببخشید اینجوری میگم ولی یه جیز رو این وسط یادت رفته ها . 

قدرت برتر ،همون خدا حواسش به همه چی هست ‌ . خیلی وقتا ما نیاز نیست فک کنیم . اون جای ما حرکت میکنه ‌ . بهش اعتماد کن .

ممنون عزیزدلم .شاید اینجا بتونم کمی درد دل کنم چون ذهنم درگیر عشقی شده ک شاید تموم شده باشه..ایشالا ...

انشالاه بهترین هاوبرات اتفاق بیوفته