2777
2789
عنوان

باردارم آش رشته خوردم

415 بازدید | 14 پست

کشک ی خورده هوا گرفته بود بغل درش کپک زده بود باقاشق برداشتم الان دل درد دارم چکار کنم خطرناک چی بخورم عجب غلطی کردم کمکم کید اتفاقی براجنین نیفته😭😮‍💨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش دلدردت بخاطر حبوبات داخل آشه،اگه حالت تهوعی یا بالا اوردی یا چیزی اونوقت برو دکتر 

خوشبحالت ایشالله بسلامت زایمان کنی. برای منم دعا کن ک اول راهم. حالم خیلی بده. دعا کن صحیح وسالم دنیا بیاد🌹😓

خوشبحالت ایشالله بسلامت زایمان کنی. برای منم دعا کن ک اول راهم. حالم خیلی بده. دعا کن صحیح وسالم دنی ...

عزیز دلممم

نینی من نمیاد دعا کن همین روزا بیاد دیگه🥲

اینم بدون منم راه تورو رفتم خیلیم سختی کشیدم خیلی

اما تحمل کردم گذشت.منم مثل تو میگفتم یعنی میشه یروزی تیکر منم بشه دوهفته مونده سه هفته مونده،اما خیلی سریعتراز اونکه فکرشو میکردم الان نوشته پنج روز دیگه مونده😁توهم یروز میرسی ب اینجا و باخودت میگی چه زود گذشت،حتی من الان بهش فکر میکنم میگم وقتی دنیا بیاد دلم تنگ میشه واسه حاملگیم واسه وقتاییکه تو شکمم لگد میزد سکسکه میکرد.انشاالله بقیه راهت بی خطر باشه و اسون باشه و سالم بغلش بگیری😍

من خیلی میترسم از زایمان طبیعی بخصوص ک میگن آدم اونجا بخیه میخوره گشاد میشه افتادگی رحم 

عزیزم نترس،اینهمه زن تو دنیا طبیعی بچه میارن،خدا خودش کمک میکنه،افتادگی رحم ک خیلی کم پیش میاد،واژن هم میگن گشاد نمیشه چون بخیه میخوره حالا دیگه نمیدونم راسته یانه