2777
2789
تو خصوصی قضاوتم کردی...اما انگاری کن قشنگ توضیح ندادم...اما گفتم بهتون جدیدا لج میکنه

گفتم شاید حسم اشتباه میکنه...ولی دوس نداشتم بیشتر از این وقت بزارم...بی احترامی هم نکردم بهت...فقط رفتم...انشاالله توی تمام مراحل زندگیت موفق باشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم ایشون مرد هستن چون حرفاشون باهم همخونی نداره...اینجا میگن زود ا.ر.ض میشه شوهرم و به خواسته ...

شما اگر خودت قضاوت کردی منو بی احترامی کردی بلاک کردی الانم اومدی اینجا داری چرتو پرت میگی...تو حتی متوجه نشدی با اینکه برات نوشتم چه جوری میخواستی کمک کنی....قضاوت کردنتم بمونه بین خود منو شما

شما اگر خودت قضاوت کردی منو بی احترامی کردی بلاک کردی الانم اومدی اینجا داری چرتو پرت میگی...تو حتی ...

دوست عزیز من وقتی بین دوتا حس گیر کنم ترجیح میدم احتیاط کنم...اینهمه برات وقت گذاشتم توضیح دادم و میبینم چیزی که توی اجتماع الان باید همه تا حدودی بدونن و شما باز سوال می‌پرسی و میگی چجوریه ...و من برات مجدد وقت میزارم بعد میبینم حرفات ضد و نقیضه ترجیح میدم دوستیت رو لغو کنم...چون من متاهلم دوس ندارم مشکلی برام پیش بیاد...من توهین نکردم بی احترامی نکردم گفتم حسم میگه و شایدم اشتباه کنم....دوساعته دارم دوستانه کمکت میکنم و بعد میگی چجوری میخواستی کمکم کنی؟ من فقط حس کردم دارم الکی تایپ میکنم و وقت میزارم و چون شک کردم لغو دوستی زدم یعنی این حقو ندارم؟اختیارش رو ندارم؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خدا جوابتو بده فقط همین

بیا و خوبی کن....اوکی خدا جوابمو بده

دعای خوبی که برات کردم رو خودم برمی‌داریم...اگه به همه میگفتم واااای گزارش بزنین این مرده....و خودمم گزارش میزدم و توهین میکردم بهت ..اونوقت حق داشتی...مهم نیست برام...شبخوش

شما اگر خودت قضاوت کردی منو بی احترامی کردی بلاک کردی الانم اومدی اینجا داری چرتو پرت میگی...تو حتی ...

شما الان به من میگی چرت و پرت میگی این بی احترامی نیست؟

بیا و خوبی کن....اوکی خدا جوابمو بده دعای خوبی که برات کردم رو خودم برمی‌داریم...اگه به همه میگف ...

خب مگه نگفتید...جالبه میگید حس میکنم میخواد حرف بکشه یا حرف بزنه یه همچین چیزی هم گفتید

سلام عزیزدلم،من مشاور حقوقی ‌و مشاور خانواده هستم،بصورت آنلاین با چت و ویس کار میکنم،حتی ایام تعطیل،مشاوره خانواده در زمینه های(آموزش جذب شخص دلخواه برای ازدواج ویژه دخترخانوما،آموزش همسرداری،آموزش فرزند پروری،حل اختلافات زوجین و‌..)در زمینه حقوقی هم در حوزه مربوط به خانواده:(طلاق،مهریه،جهیزیه،نفقه،ارث،نسب،حضانت و دیگر مسائل مربوط به خانواده فعالیت میکنم)

انواع دادخواست،درخواست لایحه واظهارنامه در اسرع وقت تنظیم میشه تمام خدمات فعلا بصورت نیم بها هست،

آیدی در روبیکا،ایتا،سروش،گپ و آیگپ:

Moshavere_onlinee

در تلگرام:

moshavere_onlineee

در خدمتتونم🌹

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱