2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

75 بازدید | 14 پست

اگر مشاور تحصیلی خوب میشناسین بهم معرفی کنید 

یا بگید کجا باید دنبال مشاور  خوب بگردم

قدر زندگی هاتون و ادم های مهم زندگیتون رو بدونید!                    "بده ساقی می باقی که درجنت نخواهی یافت کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را"
برای برنامه ریزی؟؟ 

اره

قدر زندگی هاتون و ادم های مهم زندگیتون رو بدونید!                    "بده ساقی می باقی که درجنت نخواهی یافت کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پارسال برای دخترم خیلی گشتم از سیب ترش تا موسسات و خصوصی ها

اخر از موسسه نکویی براش گرفتم امسالم همونو گرفتم با توجه ب نیاز بچه براش برنامه میریزه اصولی 

روش های تست زدن و درس خوندن یادش میده بعلاوه سمینارها که هر هفته داره 

فعلا که راضیم

من پارسال برای دخترم خیلی گشتم از سیب ترش تا موسسات و خصوصی ها اخر از موسسه نکویی براش گرفتم امسالم ...

تیم مشاورس نکویی؟مثل سیب ترش؟

من پارسال برای دخترم خیلی گشتم از سیب ترش تا موسسات و خصوصی ها اخر از موسسه نکویی براش گرفتم امسالم ...

چرا سیب ترش رو نپسندیدید؟؟؟

میتونم بدونم

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
تیم مشاورس نکویی؟مثل سیب ترش؟

سیب ترش که کلا کپی پیس میزنه از یک برنامه 

ساعت تست زدن و برنامه دادنش مثل همه 

اره نکویی تیم هست اما قبلش برنامه هفته دخترم و کلاس هایی که داره اگر امتحان داره تو هفته همه رو میگیره براش برنامه میریزه با توجه ب صعیف بودن یا عالی بودن درس تو هفته تست میده 

قلم چی خراب کنه یا امتحان سرش خراب میشه😂😂کار منو راحت کرده مجبورش میکنه دوباره تست ها بزنه 

میتونید یک ماهه بگیرید راضی بودید سالانه بردارید

سیب ترش که کلا کپی پیس میزنه از یک برنامه  ساعت تست زدن و برنامه دادنش مثل همه  اره نکوی ...

مرسی

همه رو کپی پیس میکنه  برنامه اش ب شدت تکراری هست و اصلا بچه رو تشویق نمیکنه  راضی نبودم ...

ولی خدایی دیدین چقدر ادعاشون میشه؟؟؟

درکل اما گمانم اینه گروه خوبیه

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
ولی خدایی دیدین چقدر ادعاشون میشه؟؟؟ درکل اما گمانم اینه گروه خوبیه

خیییلی فقط،دنبال پول هستند 

من‌پارسال خیلی گشتم با خیلی از موسسات حرف زدم برام برنامه فرستادن 

اما خب در اخر دختر م با نکویی ادامه داد 

هفته پیش امتحان داشت اصلا نمیتونست بخونه ب مشاورش پیام داد زنگ زد کلی راهنماییش کرد و کمکش،کرد 

من این پشتیبانی نیاز دارم اینکه درست خدمات بدن 

همه موسسات دنبال پول هستند اما خب خدماتشون نسبت ب موسسات دیگه راضی بودم 

تابستون کامل دهمش رو تست زد و درصدهاش رسوند ب بالای ۸۰ و ۹۰ 

برای چه رشته ای عزیزم 

تجربی