2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیج آشپزی دارم کم مونده توش کله پاچه بار بذاره😑😂

با وجود مخالفت خونواده رفتم گرفتم، امیدوارم خوب در بیاد😅

واسه جهازه البته تابستون میریم خونمون

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
عالیه در خرید شک نکن  من فیلیپس خریدم وخیلی راضی هستم  نگاه کن ببین هدفت چیه از خریدش&n ...

سیب زمینی خوشمزه میشه توش؟ مواد و ادویه چیزی میزنید و میذارید داخلش یا همین جوری با نمک فقط؟

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
عالیه در خرید شک نکن  من فیلیپس خریدم وخیلی راضی هستم  نگاه کن ببین هدفت چیه از خریدش&n ...

خوب مگه غیر از غذاهای سرخ کردنی چیز دیگه هم داره خوب سرخ کردن غذا تو روغن طعم خیلی خوبی داره بدون روغن خشک و بی مزه نمیشه

سیب زمینی خوشمزه میشه توش؟ مواد و ادویه چیزی میزنید و میذارید داخلش یا همین جوری با نمک فقط؟

فقط  برس روغنی میکشم روش کمی نمک واویشن   بده دقیقه یک بار زیرو رو میکنم

مرغ وماهی خیلی عالی میشه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
خوب مگه غیر از غذاهای سرخ کردنی چیز دیگه هم داره خوب سرخ کردن غذا تو روغن طعم خیلی خوبی داره بدون رو ...

اگر هدفت فقط خوشمزگی هست همون گاز ماهیتابه روغن بریز اما اگر هدفت  کم کردن مصرف روغن برای سالم زیستن  هست بخر  چون زمان کمتر وروغن کمتر

مثل وقتی جارو برقی اومده بود هی می گفتن  خاک لای پرز قالی را میگیره  یا برا ماشین ظرفشویی  ....شما هدفت را روشن کن بعد برو بخر 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.