2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 85 پست
پس با دوتا بارداری قبلیت فرق داشته احتمالا پسر 

اصلا به این چیزها نیست منم الان باردارم با بارداری قبلیم زمین تا آسمون فرق میکنه همهههه علائم نشان میده پسر هست ولی ۱۶هفته گفت دختر بازم هنوز امید دارم آنومالی بگه پسر ولی فکر نکنم ۱۶ هفته دیگه اشتباه گفته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ادرارکن تو یه لیوان یکبارمصرف یه سوزن خیاطی نو بنداز تو ادرار بعد صبح تا غروب بزاربمونه اگه سوزن زنگ بزنه دختره اگه زنگ نزن پسره من خودم اینجوری جنسیت بچم قبل از سونو فهمیدم تمام فامیلای شوهرم قبل از اینکه سونو برن انجام دادن و بیشترشان گفتن ک درسته ب علائم نمیشه گفت جنیگسیت چیه چون من خودم همه میگفتن دختره ولی پسر بود

مبارک باشه  من سر دخترم علائمم مختلف بود هم پسرونه بود هم دخترونه معلوم نمیشه  ولی کلا ن ...

توکل برخداشوهرم چندروز پیش رفته قم هرچی پسرونه بوده برداشته آورده آرزومونه پسر باشه

متولد73هستم و19ابان زمان پریودم بوده تاریخ لقاحونمیدونم

باید تاریخ لقاح بدونی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭