2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 85 پست

ان شاالله سالم و صالح و پسره.منم خدا خواسته باردار شدم یه دختر داشتم الان این پسره.سر هردو بارداریم حالم خیلی بد بود سر دخترم سبک بود شکمم ولی سر پسرم شکمم سفت و سنگینه تنها تفاوتشون تو جاشونه موقع سونوی قلب دخترم سمت راست شکمم بود پسرم سمت راست.

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعاکن هفته دیگه نوبت سونودارم دل تو دلم نیست

تقویم چینی هم اگه تاریخ دقیق لقاح روبدونی درسته

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
برام دعاکن هفته دیگه نوبت سونودارم دل تو دلم نیست

انشالله هرچی خیره همون بشه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
بگو عزیزم ممنونم میشم دعات میکنم

ببین گلم بنفش بخر خورد کن بریز داخل قابلمه سر بزار دوش  بزار آب بیوفته بعد ابشو بریز داخل یه لیوان به بعد مصرف بعد داخل یه لیوان یکبار مصرف دیگه ادرارتو بریز بعد به اندازه مساوی ادرار و آب کلمو قاطی  کن اگه صورتی شد دختر و اگه آبی یا سبز شد پسر و اینکه تاریخ تولدت و روز آخرین پریودتو بگو تا حساب کنم بهت بگم چی داری

میشه برای رسیدن به آرزوهام یدونه صلوات مهمونم کنی😊😄