2777
2789
عنوان

کار در منزل

210 بازدید | 11 پست

دوستان آخرین روزای استخدام شرکتمون نیرو  پشتیبانی از سایت میخوان ب صورت کاردرمنزل با گوشی و سایت ک کار آموزش داده میشه حقوق ثابت ۵ تومن بیمه و مزایا

اگه کسی واقعا احتیاج داره و اهل کار کردن هس روبیکا بهم پیام بده گروهای آموزشی براش بفرستم اگه خواست ثبت نام کنه۰۹۹۰۰۳۳۱۷۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام ولی تا حالا هر چی کار در منزل دیدم الکی بوده

لطفا تک روبیکا ب شمارم پیام بده برو گروه هاس آموزشی ببین خواستی ثبت نام کن این کاری ک معرفی کردم اصلا ابدا الکی نیس بازم بادخودتونه

لطفا تک روبیکا ب شمارم پیام بده برو گروه هاس آموزشی ببین خواستی ثبت نام کن این کاری ک معرفی کردم اصل ...

باشه پیام میدم

چه جور کاریه؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
لطفا تک روبیکا ب شمارم پیام بده برو گروه هاس آموزشی ببین خواستی ثبت نام کن این کاری ک معرفی کردم اصل ...

شما سه روز پیش تاپیک زدی برای راه اندازی کافه قنادی

اگه این کار خوبه چرا خودتون انجام نمیدید؟

سوال شد برام

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
شما سه روز پیش تاپیک زدی برای راه اندازی کافه قنادی اگه این کار خوبه چرا خودتون انجام نمیدید؟ سوال ...

من مشغولم عزیز تایپیک کافه قنادیم پیشنهاد یکی از دوستان بود منم بدم نیومد تو اجتماع بودن دوس دارم

الکی بود بابا

میشه بیشتر توضیح بدین؟

ثبت نام کردین هزینه پرداخت کردی؟

چطوری فهمیدی ک الکیه؟

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟