2777
2789
اره عزیزم تنبلی چشم داره 😢😢 سلامتی والا نت بدون فیلترشمن بالا نمیاد  کلا بالا نمیاد یا فقط ...

کلا دوسه هفته تلگرامم کار نمیکنه

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتمن یه فیلت.... خوب نصب کن مشکلت رفع میشه انشاءلله نمیدونم چرا کامل مینویسمم اجازه نمیده ارسال بشه

اسکرینش بده

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
چرا دنبالش معلوم نیس  دکتر گف دختر یا پسر ؟ بنظر من جمجمش به دختر میخوره

نمیدونم سونوگرافی اینطوری عکس گرفته بیشتر تو بینیش وفضای پشت گردنش زوم کردن. همون ان تی و ان بی. نه هیچی نگفت منم نپرسیدم.