2777
2789
عنوان

سوال

2871 بازدید | 20 پست

میخوام برم خیاطی یاد بگیرم مغازه بزنم بنظرتون برای مغازه چقدر باید هزینه کرد بعد اینکه وام میدن برای اینکارا چه وامی 

بنظرتون در آمدش خوبه؟ 

گلدوزی هم بلدم میتونم آموزش بدم و خیاطی کنم و هنرجوی گلدوز قبول کنم 

سلام عزیزم من راجع به مغازه چیزی نمیدونم ولی استادای خیاطیم وضعشون خیلی توپه ...

یکی از استادام میگفت که نباید هنرتو کم ارزش بدونی

الان جزو مهم ترین صنعتای دنیا صنعت مد و پوشاکه که همیشه همیشه هم چیزی هست که مردم بهش نیاز دارند

سلام عزیزم من راجع به مغازه چیزی نمیدونم ولی استادای خیاطیم وضعشون خیلی توپه ... یکی از استادام میگ ...

مثلا توی مغازه بشینیم که خانما بیان بگن این رو بدوز برامون یا اینکه برای فروشگاه ها و بوتیکا بدوزیم 

یکم کمکم میکنین در این مورد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش عزیزم من خودم تازه شروع کردم به یادگیری هنوز وارد کسب درامد نشدم اما چیزایی که به ذهنم میرسه مثلا اینکه میتونی هم شخصی دوزی کنی هم از مزونا سفارش دوخت بگیری لازم هم نیست حتما مزون داشته باشی تو خونه هم میتونی کار کنی اما به غیر اینا میتونی کانال یا پیج بزنی و مدلایی که میدوزی عکسشو بزاری و سفارش بگیری دیگه اگه بر اساس جدول سایزبندی هم که بدوزی خب لباسات استاندارد میشه دیگه ...

قبلا که اینستا داشتم کلی پیج بود که خودشون یه لباس شیک طراحی میکردن بعد سفارش گیری از اون مدلو شروع میکردن حتی یکیشون اصلا مزون نداشت و فقط فروش اینترنتی داشت

یه نکته دیگه هم که یکی از استادام میگفت اینکه میتونی یه لاین تخصصی انتخاب کنی که بهش علاقه مندی مثلا شلوار بعد فقط تو این زمینه تخصصی کار کنی و اسم در کنی 

راستش عزیزم من خودم تازه شروع کردم به یادگیری هنوز وارد کسب درامد نشدم اما چیزایی که به ذهنم میرسه م ...

پس اول کامل آموزش ببینم بعد تو خونه بدوزم بعد یکم پولامو جمع کنم و مغازه بزنم ممنونم شما کلاس شرکت کردین چقدر هزینه میکنین برای آموزش کجا هستین؟ 

آره آموزشو که حتما یه جای خوب برو اگه شرایط داری

من خودم قبلا تهران آموزشگاه میرفتم اما الان شرایطم جوری نیست که حضوری برم دوره مجازی گرفتم . دوره های مجازیم خوب و بد دارن من کلی تحقیق کردم الان دوره خانوم زرین کفاشو تهیه کردم اتفاقا الانم تو تخفیفه فک کنم پیجشونم میتونی پیدا کنی تو اینستا اسم پیجشون آلامد هست. خیلی مزونی و شیک آموزش میده و نکته میگه . بعد برای کسب درامدم از همین دورانی که داری آموزش میبینی میتونی کسب درامدو شروع کنی ینی هر چی یاد میگیری همونو با پارچه شیک بدوز برو مهمونی و این ور اونور بگو خودم دوختم بالاخره کم کم بین دوست و آشنا بهت اطمینان میکنن سفارش میدن و بعد به این و اون میگن دیگه 😉

اگه‌ مشاوره در مورد دوره های زرین لازم دارید.لطفا درخواست دوستمی رو قبول کنید

سلام عزیزم میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
تو گوگل بنویس زرین کفاش سایتشو میاره همه اطلاعات دوره هاش هست

سلام عزیزم . منم الان دودل هستم بابت تهیه دوره ایشون و واقعا موندم چیکار کنم . شما از دوره ها راصی بودی ؟ میشه راهنماییم کنی . 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز