2777
2789
عنوان

آمینیوسنتز

298 بازدید | 27 پست

سلام خانما توروخدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم .

غربالگری اول  عدد ان تی ۱.۶  شد و تیغه بینی هم دیده شد .

ولی سه تا سندروم رو ریسکی زده .

سندروم ۲۱  رو زده ۱ به ۵۰۰  کم ریسک 

تریزومی ۱۳ رو زده ۱ به ۱۲۶ 

تریزومی ۱۸ رو زده ۱ به ۱۸۹ 

دکتر برام آمینیو تجویز کرده . میگم عدد ان تی ک خوب باشه چرا باید بچه مشکل داشته باشه  دارم دیوونه میشم. یک هفته دیگه باید برم واسه تست آمیتیو . برام دعا کنید . کیا مثل من بودن با این ریسک ها؟؟؟؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چند هفته رفتی سونو ان تی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

۹۹ درصد کسایی که‌ میرن آمینو بچه شون سالمه

دکون وا کردن این دکترا با اینهمه استرسی که میدن به مردم

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

مال من بارداری اولم ان تی خیلی بالابوددکتربدون آمونوسنتزگفت سقط کن دومی همه چی خوب بودامابه خاطره اولی رفتم آزمایش سلفری دادم مشکلی نداشت الان هم سومی روباردارم دکترگفت چون دومی سالمه نیازنیست بری اماخودم واسه اطمینان رفتم 

میگن کسایی ک دیر میرن سونو ان تی ریسک میره بالا

من ۱۱هفته و ۵ روز رفتم عالی بود همه چی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

نگران نباش عزیز منم انتی خوب بود ولی تریزومی ۱۸ ریسکش یک به ۸ بود وخیلی بالا بود ولی امنیو مشکلی نداشت الان پسرم ۳ سالشه.اینا همه ریسکه وممکنه باشه ممکنه نباشه هیچ قطعیتی وجود نداره...برا چیزی که همش از احتمالاته خودتو بچرو اذیت نکن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج
۹۹ درصد کسایی که‌ میرن آمینو بچه شون سالمه دکون وا کردن این دکترا با اینهمه استرسی که میدن به مردم

بخدا نمیبخشمشون نمیدونن چه استرسی به مادر وارد میکنن. فقط بخاطر اینکه حال بچه م تو شکمم خوب باشه  خودمو کنترل میکنم و آروم میکنم خودمو وگرنه مرده بودم . 🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭