2777
2789

خب بیچاره که خودش نخواسته اینطوری بشه...

حالا اگه یه آقایی چهارتا زنم طلاق بده کسی چیزی نمیگه...

ولی وای به حال خانمی که جدا بشه همش میگن لابد یه عیبی داشته طلاقش دادن دیگه نمیگن که طرفش توزرد از آب دراومده

وقتی یکی طلاق میگیره همش تو فامیل در مورد اون حرف می زنن آخه به شما چه؟

خیلیا هم تو عروسی و جشن عقد دعوتشون نمی کنن می گن شگون نداره زن مطلقه بیاد😐

حالا اگه بچه هم داشته باشه اگه بیاره پیش خودش میگن چرا آورده اگه نیاره اخ و پیف می کنن که چه مادر بی مسئولیتی!!!!

انگار تنهایی اون بچه رو زاییده

باز اگه یکی ازدواج دومشم بد باشه  از ترس حرف مردم نمی تونه جیک بزنه

چرا واقعا اینطوریه؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

والا برا مردا هم همینطوره ،اصلاکسی تو فامیل روشون حساب باز نمیکنه

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

والا ازدواج سوم برا مرد هم درست نیس حالا دوم باز یه چیزی ولی دیگه تو ازدواج سوم هم اشتباه کنی دیگه مقصر خودتی که چشاتو باز نکردی چه مرد چه زن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
والا برا مردا هم همینطوره ،اصلاکسی تو فامیل روشون حساب باز نمیکنه

باز مثل خانما از طرف فامیل طرد نمیشن😐

گفتم که مورد بوده صرفا به خاطر مطلقه بودن خانم و خرافات هیچ جا دعوتش نمی کردن که مثلا براشون بدشگونی نیاره

من کلا به خانمی که طلاق گرفته میگم مجرد نه مطلقه ولی قضیه اینه که ازدواج های دوم به بعد چه برای آقایون چه برای خانم ها نشون دهنده ی اشتباه در انتخاب،  ناتوانی در تصمیم گیری درست و یا افسردگی و سردرگمی روحی است 

فرقی نداره برای مرداهم بده.چرافکر میکنید بد نیست؟؟

پسرعموی بابام ۳ تازن گرفت ۲۰ ساله فوت کرده هنوز که هنوزه میگن فلانی اه تف بهقبرش .دنبال این زن و اون زن بوده.

دخترش باشوهر خالش فرار کرد گفتن خب معلومه دیگه ازاون پدر این دخترم بار میاد.

خلاصه فرقی نداره مگه اینکهمردی همسرش فوت کنه ۳ تاهو بگیره نمیگن چرا اما طلاق لامصب بحثش جداست.