2777
2789
در مورد  Job  Culture  Air polution  Language

همشون گستردن ، در مورد آلودگی هوا ،الان مرتبطه خوبه...

فرهنگ کجا ؟ در مورد چیه فرهنگ میخوای حرف بزنی؟ 

تو تحقیقات یا باید تاثیر ی چی روی چی معلوم بشه یا د

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
من خودم کلاس زبان میرفتم در مورد culture لکچر دادم  کلاس زبان تا تافل خوندم لیسانس ادبیان ان ...

اه چقدر خوب 

میتونی بهم کمک کنی 

به نطرت موضوع بیماری‌هایی که درمان سختی دارند یا درمان ندارند خوبه اصلا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون گستردن ، در مورد آلودگی هوا ،الان مرتبطه خوبه... فرهنگ کجا ؟ در مورد چیه فرهنگ میخوای حرف بزن ...

من در مورد فرهنگ مختلف ملت ایران کنفرانس دادم

یه کنفرانس درمورد ارتباطات دادم که مردم از گذشته تا الان چجوری باهم ارتباط برقرار میکردن 

مثلا اول با زبان دود و نشانه تا جایی که هستیم 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
اه چقدر خوب  میتونی بهم کمک کنی  به نطرت موضوع بیماری‌هایی که درمان سختی دارند یا درمان ...

اونم موضوع خوبیه 

تحقیق کن راجع بهش بعد جمع بندی کن 

من خودم جمله ها یا چیزایی که در مورد اون موضوع تو ذهنم میومد فارسی مینوشتم و بعد ترجمه میکردم 

لکچر اکثرا ده دقیقه تا یه ربعه مگر اینکه مربوط به درس باشه

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
اره در مورد درسه

خب پس ممکنه تایمش بیشتر بشه 

نکته های مهم رو پیدا کن و اونارو بگو 

مرسی از راهنماییت

فدات عزیزم 

بازم اگه گیر کردی بهم پیام بده کمکت میکنم