sssssfjihuir مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 322 عنوان لکچر زبان | مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 24 پست موضوع خوب و قابل بحث برای لکچر زبان چیه؟ 1401/10/25 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرفام عضویت: 1396/02/20 تعداد پست: 4628 در مورد Job Culture Air polution Language همشون گستردن ، در مورد آلودگی هوا ،الان مرتبطه خوبه...فرهنگ کجا ؟ در مورد چیه فرهنگ میخوای حرف بزنی؟ تو تحقیقات یا باید تاثیر ی چی روی چی معلوم بشه یا د کله پدر هر چی آدم بیخیال و بی توجه ر........😎🙄
sssssfjihuir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 322 من خودم کلاس زبان میرفتم در مورد culture لکچر دادم کلاس زبان تا تافل خوندم لیسانس ادبیان ان ... اه چقدر خوب میتونی بهم کمک کنی به نطرت موضوع بیماریهایی که درمان سختی دارند یا درمان ندارند خوبه اصلا؟
تکران عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3436 همشون گستردن ، در مورد آلودگی هوا ،الان مرتبطه خوبه... فرهنگ کجا ؟ در مورد چیه فرهنگ میخوای حرف بزن ... من در مورد فرهنگ مختلف ملت ایران کنفرانس دادمیه کنفرانس درمورد ارتباطات دادم که مردم از گذشته تا الان چجوری باهم ارتباط برقرار میکردن مثلا اول با زبان دود و نشانه تا جایی که هستیم آلفا هستم💪 آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....
sssssfjihuir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 322 همشون گستردن ، در مورد آلودگی هوا ،الان مرتبطه خوبه... فرهنگ کجا ؟ در مورد چیه فرهنگ میخوای حرف بزن ... میخوام قابل بحث باشه
تکران عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3436 اه چقدر خوب میتونی بهم کمک کنی به نطرت موضوع بیماریهایی که درمان سختی دارند یا درمان ... اونم موضوع خوبیه تحقیق کن راجع بهش بعد جمع بندی کن من خودم جمله ها یا چیزایی که در مورد اون موضوع تو ذهنم میومد فارسی مینوشتم و بعد ترجمه میکردم لکچر اکثرا ده دقیقه تا یه ربعه مگر اینکه مربوط به درس باشه آلفا هستم💪 آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....
sssssfjihuir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 322 اونم موضوع خوبیه تحقیق کن راجع بهش بعد جمع بندی کن من خودم جمله ها یا چیزایی که در مور ... اره در مورد درسه
تکران عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3436 اره در مورد درسه خب پس ممکنه تایمش بیشتر بشه نکته های مهم رو پیدا کن و اونارو بگو آلفا هستم💪 آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....
sssssfjihuir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 322 خب پس ممکنه تایمش بیشتر بشه نکته های مهم رو پیدا کن و اونارو بگو مرسی از راهنماییت
تکران عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3436 مرسی از راهنماییت فدات عزیزم بازم اگه گیر کردی بهم پیام بده کمکت میکنم آلفا هستم💪 آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....
sssssfjihuir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 322 فدات عزیزم بازم اگه گیر کردی بهم پیام بده کمکت میکنم باشه مرسی🌸