2777
2789

مگه خود استاد بهتون موضوع نمیده؟ 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای کجا میخوای لکچر بدی

یه کم توضیح بده خب😐

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
برای کجا میخوای ..یکم خو توضیح بده؟!

خب برای کلاس زبان

موضوع‌هایی که خود معلم پیشنهاد داده خیلی سختند

مثلا ایلومیناتی

سلبریتی‌ها

بیماری هایی که درمان سخت دارن 

و...

خب برای کلاس زبان موضوع‌هایی که خود معلم پیشنهاد داده خیلی سختند مثلا ایلومیناتی سلبریتی‌ها بیما ...

در مورد 

Job 

Culture 

Air polution 

Language

تاثیر کتاب خواندن بر بیان اشخاص.

اهمیت چند فرزندی یا تک فرزندی.

دوست یابی اینت رنتی

بهترین راه اینه که مقالات فارسی سرچ کنی و یکم از مقدمه رو بخونی ،خودت ب انگلیسی برش گردونی.

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
به نظرت اینها خوبند؟ موضوع بهتری نداری خودت تجربه لکچر داری

من خودم کلاس زبان میرفتم در مورد culture لکچر دادم 

کلاس زبان تا تافل خوندم

لیسانس ادبیان انگلیسی دارم 

تا دلت بخواد لکچر دادم😂

ولی اونجا خود استاد موضوع میداد 

کلاس زبان خودمون باید پیدا میکردیم 

تو گوگل بزن موضوع برات زیاد میاره