2777
2789
عنوان

مشهد چه خبره؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 42148 بازدید | 192 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد تلویزیون و اخبار اعلام میکنه مشهد سفر نکنید خب گوش کنید دیگه !!!!!

اخه گاز واس خودمون داره کم میاد مدرسه و دانشگاه و جاهای تفریحی و فرهنگی و همه جارو تعطیل کردن ک جایی بخاری روشن نباشه ب خونه ها برسه. فشار گازمونو اوردن باپپین که به همه جا برسه بعد شما بیاین اینجا کجا اسکان پیداکنید ؟؟؟  باز باید دو تا ۳ تا بخاری بخاطر شما یک جایی روشن باشه خب الان تو خونه هاتون هرجا هستید بمونید دیگه اه.😠😠😠😠😠😠

اینجا منفی ۲۰ رسید کنتورا ترکید گازها یخ زد آوراه خونه هم شدیم هر روز یک جا بودیم هزار بلا سرمون اومد .در کنتورا یخ زده ک نمیشد جلو ترکیدگی رو گرفت . ضد یخ ماشینا یخ زد. درماشینا یخ زد .دزدگیر ماشین یخ زد . پنجره ها از داخل بخار هاش تبدیل ب یخ شد و.... بعد اینا خوش خیال میخوان بیان مشهد عجب !!!!!

همین الانم کل کوچه ها هنوز یخ داره فقط خیابونا و کوچه های اصلی ک رفتو امد ماشین زیاده و افتاب میخورده یخ هاشون باز شدن کوچه های فرعی و با ساختمان های بلند ما ک آفتاب نمیخوره همچنان کاملا یخ داره.!!!

مردم یک ذره درک ندارن بقران .

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
نبابا اینجوریم نبود دیگه 

چرا عزیزم، بود! من ماسک زدم رفت بیرون، بعد ماسک که بزنی بخار بینی و دهان سمت بالا می‌ره دیگه؟ مثلا عینکی ها شیشه عینک شون بخار می‌کنه دید ندارن. خلاصه این بخارا به مژه ام می‌رسید و همونجا یخ می‌بست. دوسه بار رفتم بیرون ، هر دوسه بار همینجوری شدم

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
من دیدم چطور میگی نبود؟ دقیقا طرف تو حرم هم بود  داخل شهرشم رفته بود عجب

بله منم دوسه بار رفتم بیرون مژه هام یخ زد. چون ماسک میزنم، بخار بینی و دهان سمت بالا می‌رفت و همونجا یخ میبست

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
بله منم دوسه بار رفتم بیرون مژه هام یخ زد. چون ماسک میزنم، بخار بینی و دهان سمت بالا می‌رفت و همونجا ...

ار خیلی ناجور بود من دیده بودم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره بابا اینقدر مشهد سرد بود نونوایی خمیرش یخ میزد نمیتونست نون بزنه

ماهم از خونه بیرون نمیرفتیم تو خونه هم یخ میزدیم ولی الان بهتر شده باز میگن جمعه توده هوای سرد وخشک در راه مشهده