2777
2789
عنوان

مشهد چه خبره؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 42148 بازدید | 192 پست
انشالا تا ۱۸ ام ک مسخام بیام هوا بهتر شده باشه

انشاءالله..به سلامتی سفر کنید

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ار دیدم  خیلی مراقب باشید

❤️❤️

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

تا منفی ۲۶ هم رسید. علاوه بر مدرسه ها ادارات هم تعطیل ه.

البته امروز یکم گرمتر شد.

طوری که صبح پا شدم کلا همون یک رادیاتور که تو‌خونه مون باز بود هم نصفه بستم. 😂

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
تا منفی ۲۶ هم رسید. علاوه بر مدرسه ها ادارات هم تعطیل ه. البته امروز یکم گرمتر شد. طوری که صبح پا ...

البته ما فقط یکاتاق رو گرم کردیم و بقیه ی خونه یخبندون ه. 

ولی چون تنمون به سرما عادت کرده، صبح احساس کردم خیلی گرم ه 🤣 در حالی که هوای بیرون نزدیک صفر یا شاید یکم زیر صفر بود. 🤪

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
من واسه 5 بهمن بلیط دارم با کاروان داریم میام،همه چی ام پرداخت کردم،نظرتون؟🥲

نگران نباش.دیگه اگر هم سرد باشه مثل این سردی چند روز گذشته نیست.واقعا وحشتناک بود.کارتن خوابا منجمد شده بودن و مرده بودن.ولی از هفته جدید هوا خوب میشه.میتونید باخیال راحت سفر کنید.حتما هواشناسی هم چک کنید.