2777
2789
عنوان

مشهد چه خبره؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 42148 بازدید | 192 پست
ی چندروز صبرکن بذار هوا بهتر شه بعد ببرش.شلوارگرم پاش کن دوتا پاش کن . مواظب باش سرما نخوره. شلغم کو ...

شوهرم زنگ زده مرکز بهداشت گفته فعلا نیارین اینقد سرده ۱۰۰ درصد مریض میشه بعدم گازهای همه مراکز و قطع کردن فقط مسکونی ها گاز دارن اونجا الان یخچال هست باید بچه لباسش و در بیاری واکسن بزنن به بازو میخوره 

عالیه

ممنون❤

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمستون بایدسردباشه دیگه ناشکری نمیکنیم خداروشکر..یخبندان واسه خاک خوبه امیدوارم بدون مشکل بازم برف د ...

ناشکری که نمیکنیم ولی میدونی یخبندان چقد برای کشاورزی خسارت داره 

۴روزه ابمون یخ زده اب نداریم دیوونه شدیم کل۴طبقه

ما هم اگه هر نیم ساعت شیر آب رو باز نکنیم  آب یخ میزنه دمای هوای مشهد تا 25 درجه رسید الان هم سمت پذیرایی به حدی سرد هست که از اتاق دوست نداریم خارج شیم با بخاری روشن ما هر سال با یه تاب توخونه بودیم اما امسال با پوشیدن چند تا لباس گرم باز هم خیلی سرد هست کاش بعد هر برفی یک آفتاب خیلی گرم می تابید و دوباره برف می بارید 

خدایا نگاهم به لطف توست خداوندا روزیم ده آنچنانی که بزرگی توکلم به درگاه پر مهر توست 

امروز هوا بهتر بود اما تا منفی بیست درجه هم رفت به شدت هوا سرد بود طوری که همه جا یخ زده بود واقعا اگر کسی قصد مشهد اومدن داره موکول کنه به یه زمان بهتر چون همین امروز هم دمای شبانه حدود منفی هفت درجه است

من تو مشهدم از خونه بیرون نمیشه رفت انقدر سرده تازه الان بهتر شده گاز بالا شهر قطع شده ما آمدیم خونه مادر بزرگم چون خونه خودمون نه آب داره نه گاز برف ها هنوز آب نشده متاسفانه گاز طبرسی هم داره قطع میشه شهرتان ها اصلا گاز نداره امیدوارم گاز درست بشه و اگر نه همه ی مردم یخ می‌زنند