2777
2789
عنوان

موخوره

112 بازدید | 6 پست

سلام.

من یه چندسالی هست که موهام به شدت خشک شده البته پوست صورتم هم خشک شده.

واین خشکی مو باعث میشه موهام همیشه موخوره بگیره و اصلا رشد نداشته باشه. دلم موهای بلند میخواد چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اول ی نوک گیری داشته باش بد روغن ارگان استفاده کن

موهام رو کوتاه میکنم خوب میشه یه چندسانت رشد میکنه به حد بستن که میرسه بعدش موخوره میفته. روغن آرگان تاحالا امتحان نکردم. روغنهای مو نارگیل یا بادام یا زیتون استفاده میکنم ولی فایده نداره

موهام رو کوتاه میکنم خوب میشه یه چندسانت رشد میکنه به حد بستن که میرسه بعدش موخوره میفته. روغن آرگان ...

از من به شما نصیحت آرگان هیچگونه تاثیری نداره، اینو داره کسی بهتون میگه که از هیجده سالگی آرگانای خارجی میزده و گرووووون ولی دریغ از یه چوسه تاثیر من از آمپولای تقویتی میترسم اگه شما از امپول نمیترسی امپول بزن بعدشم برو قرص هیربیت یا قرصای بالاتر از هیربیت بخر روی مو و پوست و ناخت معجزه میکنه تغذیتم درست کن وگرنه با روغن مالی به هیچ جا نمیرسی مخصوصا ارگان

روغن زرده تخم مرغ اصل 
 مناسب برای تقویت  نرمی براقی پرپشتی و ریزش مو سر ابرو و مژه و مو خوره و همچنین  چین و چرک و سوختگی پوست 
ماساژ و درمان عضلانی
مدارک ازمایشگاه مبنی بر اصل بودن موجوده با اطمینان میتونید خرید کنید
و به روش پرس سرد که بهترین روش روعن گیری جهت حفط خاصیت روغن هست تهیه شده  این روش به حدی موثره در حفظ مواد و اثرات روغن  که نطفه های داخل زرده هنوز قابل مشاهده بوده در ازمایش
البته به روش گرم هم موجوده که به جهت صرفه اقتصادی بیشتر برای ماساژ و روغن مالی استفاده میشه.

خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره...! ️