2777
2789
عنوان

بگید این یعنی چی

130 بازدید | 17 پست

یکی که بچه میخواد ...

میگه داشتم می خوابیدم تو عالم خواب و بیداری یعنی هنوز خوابش نبرده بوده 

ی جورایی چشاشو ک بسته بوده ی لحظه ب چشمش اومده ک ی بچه سه ۴ ساله تو صحن امام رضاست و داره جارو میکشه و خدمت میکنه این یعنی بچه دار میشه،  حاجت روا شده؟

میگه ی بارم خواب دیدم تو کربلا تو حرم امام حسین دارم ب گلدسته های امام حسین نگاه میکنم و میگم یا حسین من ب امام رضا توسل کردم میشه امام رضا حاجتمویعنی بچه رو بهم بده ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اون امام حاجتش و میده اگه بتونه زیارت بره که چه بهتر البته شایدم چون بهش فکر کرده خواب دیده

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

بچه ها خواب و نیمه خواب و یک سوم خواب و اینا 😐😂

۹۹ درصد معنی نداره 

۱.یا مربوط به زیاد فکر کردن به یه چیزیه 

۲.یا مغزت داره ضمیر ناخودآگاه و خالی میکنه 

همین 

همییین

به خدا بابا، قسم به دستای پینه بسته ات نه (((:
یعنی اون امام حاجتش و میده اگه بتونه زیارت بره که چه بهتر البته شایدم چون بهش فکر کرده خواب دیده

اها ..

چ جالب منم بهش گفتم وقتی انقد واضح دیدی بچه رو پس حتما نذری کن واسه امام رضا و بعدش بچه دار میشی البته توسل کرده نذر کرده 

اها .. چ جالب منم بهش گفتم وقتی انقد واضح دیدی بچه رو پس حتما نذری کن واسه امام رضا و بعدش بچه دار ...

انشالله حاجت روا بشه اگه براش مقدوره حتما زیارت بره

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
چ خوابی دیدن مادرشما  یعنی واقعا بچه دار میشه این فامیل ما  😍

ایشالله🥺

خواب دید که بچه رو با لباس صورتی بهش نشون داد و گفتن که ناراحت نباش و بچه دار میشی 

و مادر من دو قلو حامله بوده بعد براش سوال بود که چجوری گفت بش یه بچه الان شده که در نهایت اون بچه مشکل داشتن گردنش و فوت شد اون یکی بچم که منم درخدمت شوما🙂😁

ایشالله🥺 خواب دید که بچه رو با لباس صورتی بهش نشون داد و گفتن که ناراحت نباش و بچه دار میشی  ...

این یعنی چی ک ب گلدسته امام حسین گفته ب امام رضا بگو حاجتمو بده 

🤣🤦‍♀️