2821
2789
عنوان

المانی 😶

232 بازدید | 17 پست

پایه میخوام برای زبان المانی باهم بخونیم 

سطحتونو بنویسید

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تلگرام سرچ کن زبان آلمانی اشکان

اون خوب نی 

خفن ترش هس

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
فقط همینشو میدونم😮‍💨

اونم ایش لیبی دیشه😂

اون خوب نی  خفن ترش هس

ما که عالی داریم یاد میگیرم 

و جوابش پس داره 

موفق باشی

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

ما که عالی داریم یاد میگیرم  و جوابش پس داره  موفق باشی

مشکل پ. روکسی اینا نداری؟  

یکی هس اسمش اسمائیل ساکن المانه.  تا سطح a2.2 گذاشنه از رو کتاب منشن

بعدم من خودم بلد بودم میخوام ی دوره ای کنم