2821
2789
عنوان

چی میزنین شما؟

82 بازدید | 12 پست

سلام 

چی میزنین واقعا🤭

به منم بگید🥺

چیکارمیکنن بعضیاپوستشون مثل بچس صافه ولی بعضیام کرم پودرمیزنن روپوستشون معلوم میشه 

کرم پودرمیزنین؟موس ؟کوشن؟

اونایی ک پوستشون مثل من خشکه کرم پودرمیزنن معلوم میشه چیکارمیکنین شمام مث من فقط ضدآفتاب وپرایمرمیزنین؟

حالابرم کوشن بخرم اونم مث کرم پودرمعلوم میشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سبکه ؟ آخه من کرمای سنگین نمیتونم تحمل کنم

اره بی بی کرم خیلی سبکه اصلا مثل کرم پودر پوشانندگی نداره ها ولی خوبه البته برندا با هم فرق میکنن قبل اینکه بخری تست کن ببین رو پوستت خوب می‌خوابه پوشش رو خوشت میاد بعد بخر

اره بی بی کرم خیلی سبکه اصلا مثل کرم پودر پوشانندگی نداره ها ولی خوبه البته برندا با هم فرق میکنن قب ...

همین که صورت رومثل کره ای هاصاف کنه خوبه یه درجه روشن کنه وصاف حالت پوست پوست نگیره .آبرسان چی میزنی

همین که صورت رومثل کره ای هاصاف کنه خوبه یه درجه روشن کنه وصاف حالت پوست پوست نگیره .آبرسان چی میزنی

اره پوست رو صاف میکنه اگه خیلی لک و جوش نداشته باشی مناسبه.من آبرسان کامان استفاده میکنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792