2777
2789
عنوان

ارتودنسی

115 بازدید | 11 پست

بچه ها من میخوام یه فک ارتو کنم واقعا میشه ؟ هرجا رفتم میگن باید فک باشه اما فک پایینم اصلا بهم ریخته نیست 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سلام ربطی به بهم ریختگی نداره فک باید روی هم چفت بشه 

اها درسته یعنی به نظرت بعضی دندون پزشک به خاطر اجبار نمیگن حتما هر دو؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها درسته یعنی به نظرت بعضی دندون پزشک به خاطر اجبار نمیگن حتما هر دو؟

نه اصلا چه اجباری 

من خودمم انجام دادم دندون پایینم مشکلی نداشت ردیف بود فقط فکم  جابه جا شد انگار 

نه اصلا چه اجباری  من خودمم انجام دادم دندون پایینم مشکلی نداشت ردیف بود فقط فکم  جابه جا ...

من دندونای بالا و پایینم روی هم میوفتادن ولی فک بالا رو آورد جلوتر انگار یکم. دندون های پایین باید برن عقب تر از دندون های بالایی

نه کی گفته؟؟ هرکدوم مشکل داره درست میکنن 

هر دکتری میرم میگه حتما دو فک درحالی که فک پایینم ردیفه

من دندونای بالا و پایینم روی هم میوفتادن ولی فک بالا رو آورد جلوتر انگار یکم. دندون های پایین باید ب ...

اها متوجه شدم ولی من دقیقا الان همین طوریه که شما میگی فک بالام جلو هست 

تهران هستید؟

شاید دندونات درسته ولی فکت عقب جلوئه ک باید با ارتودنسی درست شه

نمیدونم عزیزم شاید دعا کن فقط یه فک باشه 

2827
2791
2779
2792