2777
2789
عنوان

ختم قرآن برای حاجت روایی

140 بازدید | 10 پست

ختم یک دوره کامل قرآن به نیابت حضرت ام البنین سلام الله الیها جهت رفع گرفتاری ها

یا ام البنین برای اولین بار ازت حاجت میخوام تو رو به عباست قسم دست رد به سینه ام نزن....

برای اولین بار در خونه ات رو میزنم نا امیدم نکن... میدونی مشکلم چیه.میدونی قلبم ناآرومه... واسطه شو تا حاجتم روا بشه

ختم قرآن برداشتم هر کسی جزو برداشت تو تایپیکم بنویسه تا دوشنبه وقت دارید بخونید دعا کنید سونوگرافی که میرم خوب باشه. 

ممنون از همه انشالله حاجت روا بشید

جزو30و29و23و22و18و11و10و8و3و2و1برداشته شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جز ۱ رو من برمیدارم ان شالله به حق حضرت عباس جواب سونوت خوب باشه خواهش میکنم شما هم برا دختر من دعا ...

انشالله شفا دخترتون رو خدا بده. شرمنده جزو ۱برداشته شده یک جزو دیگه بردارید

علم هست خرافات میره کنار. دعا واسه تسکین روحی شاید تاثیر داشته باشه ولی اینکه با دعا اتفاقی بیفته فک ...

عزیزم شما اگه به وجود خدا ایمان داشته باشی باید بدونی خدا براش هیچ چیزی غیر ممکن نیس. فقط باید بخواهی تا اگه صلاح بود بده

عزیزم شما اگه به وجود خدا ایمان داشته باشی باید بدونی خدا براش هیچ چیزی غیر ممکن نیس. فقط باید بخواه ...

همون دیگه خدا اهل پارتی بازی نیس. خدا روز آفرینش یه فرمولی داده و طبق اون فرمول دنیا پیش میره. حالا بشینه اونجا و یکی مثلا تلاش نکنه و دعا کنه بگه خدایا فلان کار وبکن و خدا هم بگه چشم این منطقی بنظر نمیاد. خود اماما و پیامبران هم مریض میشدن میرفتن پیش طبیب. و خیلیاشونم با بیماری فوت کردن. تمام

همون دیگه خدا اهل پارتی بازی نیس. خدا روز آفرینش یه فرمولی داده و طبق اون فرمول دنیا پیش میره. حالا ...

منم نگفتم فقط با دعا کار حل بشه. خدا هم گفته از بنده حرکت از من برکت. شما هم دوس داشتی دعا کن نخواستی هم کسی مجبورت نکرده🙃