2777
2789
عنوان

لالایی چی بلدید ؟

2045 بازدید | 31 پست
"لالایی" نخستین پیمان آهنگین و شاعرانه ای است که میان مادر و کودک بسته می شود. رشته ای است، نامریی که از لب های مادر تا گوش های کودک می پوید و تاثیر جادویی آن خواب ژرف و آرامی است که کودک را فرا می گیرد. رشته ای که حامل آرمان ها و آرزوهای صادقانه و بی وسواس مادر است و تکان های دمادم گاهواره بر آن رنگی از توازن و تکرار می زند. و این آرزوها آن چنان بی تشویش و ساده بیان می شوند که ذهن شنونده در این که آن ها آرزو هستند یا واقعیت، بی تصمیم و سرگردان می ماند. انگار که مادر با تمامی قلبش می خواهد که بشود و می شود. "لالایی" ها از جمله ادبیات شفاهی هر سرزمینی هستند، چرا که هیچ مادری آن ها را از روی نوشته نمی خواند و همه ی مادران بی آن که بدانند از کجا و چه گونه، آن ها را می دانند. انگار دانستن لالایی و لحن ویژه ی آن از روز نخست برای روان زن تدارک دیده شده است.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

زن مادر باشد یا نباشد، لالایی و لحن زمزمه ی آن را بلد است و اگر زنی که مادر نیست در خواندن آن ها درنگ می کند، برای این است که بهانه ی اصلی خواندن را فراهم نمی بیند، اما بی گمان اگر همان زن بر گاهواره ی کودکی بنشیند، بی داشتن تجربه ی قبلی، بدون این که از زمینه ی شعر و آهنگ خارج شود، آن ها را به کمال زمزمه می کند. گوِیی که روان مادرانه از همان آغاز کودکی به زن حکم می کند که گوشه ای از ذهنش را برای فراگیری این ترانه های ساده، سفید بگذارد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لا لالالا گل پونه بابات رفته در خونه لالالالا گلم باشی همیشه در برم باشی لالالالا گل آلو درخت سیب و زرد آلو لالالالا گلی دارم به گاچو بلبلی دارم لالالالا گل خشخاش بابات رفته خدا همراش لالالالا گل زیره بابات دستاش به زنجیره لالالالا گلم لالا بخواب ای بلبلم لالا لالالالا گل لاله دوست داریم من و خاله لالالالا گل دشتی همه رفتن تو برگشتی خداوندا تو پیرش کن خط قرآن نصیبش کن لالالالاگلم باشی بزرگ شی همدمم باشی کلام الله تو پیرش کن زیارتها نصیبش کن لالالالاگل زردم نبینم داغ فرزندم لالالالاگل خشخاش بابات رفته خدا همراش بابات رفته به هل چینی بیاره قند و دارچینی

*لالالالا گل نازم * تویی سرو سرافرازم * تویی سرو و تویی کاجم * تویی افسر، تویی تاجم * لالالالا گل نرگس * نباشم دور، ِز‌‌ تو هرگز * همیشه در برم باشی * چو تاجی بر سرم باشی *لالالالا گل مریم * چه گویم از غم و دردم *غم من در دلم پنهان * بیا اینجا بشو مهمان * لالالالا گل مینا * بخواب آروم ،گل بابا * بابا رفته ، سفر کرده * الهی زودی برگرده * لالالالا گل شب بو * نگاهت می کند جادو * ببینم چشم شهلایت * به زیر آن کمان ابرو * لالالالا گل پونه *انار کردم واسَت دونه * انار سرخ ِ یاقوتی * بخورای گل، نگیر بونه *لالالالا گل صدپر * نشه هرگز گلم پرپر * بمون با من گل خندان * نبینم چشم ِ تو گریون * لالالالا گلم خوابید * به رویش نورِ مَه تابید * لالالالا گلم زیباست * برای من ، همه دنیاست

لالالالا که لالات می کنم من نگا بر قد و بالات می کنم من لالالالا که لالات بی بلا باد نگهدار شب و روزت خدا باد ! لالاییت می کنم خوابت نمیاد بزرگت کردم و یادت نمیاد بزرگت کردم و تا زنده باشی غلام حضرت معصومه باشی لالالالا عزیز ترمه پوشم کجا بردی کلید عقل و هوشم لالالالا که لالات بی بلا باد خودت ملا، قلمدونت طلا باد !

لالا لا لا زمستون اومده باز ببین برف سفید میرقصه با ناز گل یخ رو تماشا کن تو گلدون بوی عطرش پیچیده توی ایوون همه جا پر شده از برف سنگین که خواب تو شود آروم و رنگین اگه سرده هوا جای تو گرمه توی آغوش مادر جات نرمه لالایی گویمت تا صبح فردا من از رو میبرم این برف و سرما
لالا لالایی خوابش برده بود،خواب زیبایش یک پرنده بود،رقصان پر کشید تا به اسمون،تا بگیرمش اون رفته بود،لالایی بخواب شیرین ترینم ...... این لالایی ک من از وقت جنینی دخترم تا الان ک هفت ماهو نیمشه میخونم و خیلیم ارتباط قوی با این لالایی داره.البته لالایی مازندرانیم میخونم ک یاد بچه گیای خودم میفتم هنوزم مامانم اون لالاییو میخونه حالا واس دخترم.