2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی نگرفتم . کادو زیاد مهم نیست . مهم اینه یادش باشه  تبریک بگه ی ظرفی بشوره اون روز حداقل .ی تشکری . ی پیاده روی دونفره ای . خدایی این کارا رو کنه خیلی ارزشش از کادو برام بیشترا . بیشتر ذوق میکنم . ولی به روی خودشم نیاورد ک هیچ ، دعوا هم کردیم موقع پلاستیک زدن به پنجره ها . اینجا سرده اون شب پنجره ها رو پلاستبک کردیم ی دعوای توپم کردیم . 

هیچی نگرفتم . کادو زیاد مهم نیست . مهم اینه یادش باشه  تبریک بگه ی ظرفی بشوره اون روز حداقل .ی ...

چقد مردای الان...

فقط بلدن برامادراشون خودی نشون بدن

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
هیچی نگرفتم . کادو زیاد مهم نیست . مهم اینه یادش باشه  تبریک بگه ی ظرفی بشوره اون روز حداقل .ی ...

چرا اینجوریه 🤣🤣🤣همش این روزا دعوا میشه حالا سال به سال دعوا نمیشه ها😁😁

گاهی قلبمون تا ابد درد می کنه برای تحمل چیزهای که حقمون نبود.

چرا اینجوریه 🤣🤣🤣همش این روزا دعوا میشه حالا سال به سال دعوا نمیشه ها😁😁

ما داشتبم یخ میزدیم از سرما میگم‌ پلاستیک بزن انگاری میخواست شاخ غول و بر من بشکنه . انقد غر زد که منم بهش پریدم . روز بعدش تحویلش نگرفتم میگه چی شده چرا ناراحتی یادش نیست شب قبلش دعوا کردیم میگم دعوای دیشب تموم نشده ک .میگه اووووو ولش کن بابا فک کردم چی شده . ریلکسه خیلی کفری میشم . 

ما داشتبم یخ میزدیم از سرما میگم‌ پلاستیک بزن انگاری میخواست شاخ غول و بر من بشکنه . انقد غر زد که م ...

ولش کن بیخیال من دیگ هیچی  برام مهم نیس 

گاهی قلبمون تا ابد درد می کنه برای تحمل چیزهای که حقمون نبود.

2790
2823
2791
2779
2792