2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نگرفتم . کادو زیاد مهم نیست . مهم اینه یادش باشه  تبریک بگه ی ظرفی بشوره اون روز حداقل .ی تشکری . ی پیاده روی دونفره ای . خدایی این کارا رو کنه خیلی ارزشش از کادو برام بیشترا . بیشتر ذوق میکنم . ولی به روی خودشم نیاورد ک هیچ ، دعوا هم کردیم موقع پلاستیک زدن به پنجره ها . اینجا سرده اون شب پنجره ها رو پلاستبک کردیم ی دعوای توپم کردیم . 

هیچی نگرفتم . کادو زیاد مهم نیست . مهم اینه یادش باشه  تبریک بگه ی ظرفی بشوره اون روز حداقل .ی ...

چقد مردای الان...

فقط بلدن برامادراشون خودی نشون بدن

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
هیچی نگرفتم . کادو زیاد مهم نیست . مهم اینه یادش باشه  تبریک بگه ی ظرفی بشوره اون روز حداقل .ی ...

چرا اینجوریه 🤣🤣🤣همش این روزا دعوا میشه حالا سال به سال دعوا نمیشه ها😁😁

گاهی قلبمون تا ابد درد می کنه برای تحمل چیزهای که حقمون نبود.

چرا اینجوریه 🤣🤣🤣همش این روزا دعوا میشه حالا سال به سال دعوا نمیشه ها😁😁

ما داشتبم یخ میزدیم از سرما میگم‌ پلاستیک بزن انگاری میخواست شاخ غول و بر من بشکنه . انقد غر زد که منم بهش پریدم . روز بعدش تحویلش نگرفتم میگه چی شده چرا ناراحتی یادش نیست شب قبلش دعوا کردیم میگم دعوای دیشب تموم نشده ک .میگه اووووو ولش کن بابا فک کردم چی شده . ریلکسه خیلی کفری میشم . 

ما داشتبم یخ میزدیم از سرما میگم‌ پلاستیک بزن انگاری میخواست شاخ غول و بر من بشکنه . انقد غر زد که م ...

ولش کن بیخیال من دیگ هیچی  برام مهم نیس 

گاهی قلبمون تا ابد درد می کنه برای تحمل چیزهای که حقمون نبود.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز