2777
2789

شهر پردیس به دلیل نزدیکی به تهران و آب و هوای خیلی مناسب از پرطرفدارترین شهرهای حومه تهران میباشد.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در امور ملکی این شهر فعالیت دارد. طرح ها و خدمات خاص این شرکت وجه تمایز آن با دیگران میباشد.

اطلاعات بیشتر: سایت شرکت ایران ملک

https://irmelk.com/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب و هواش سرد و یه کم خشکه. واحدها از 98 متر هست تا 115 متر (دو خوابه) و 125 متر (سه خوابه) ساختمونه ...

سلام سگ ولگرد نه بی پناه😔 آدم دوپا رفته تو کوه ساختو ساز میکنه همه طبیعت حیوانات  در بدر کرده بعد اوناو باید جم آوری کشته بشن 😔😔😔اینهمه ظلم به طبیعت میشه این دنیایی جهنمی که داریم تو زندگی می‌کنیم

سعی کنید رو خودتو ترستون کار کنید واز آدم دوپا بترسید نه حیوانات 👌

سلام دوستان

من ساکن پردیسم

و جزو مشاورین املاک پردیس هم هستم

فاز ۸ و فاز ۱۱ و فاز ۵ جزو بهترین موقعیتها برای سرمایه گذاری و زندگی تو پردیسه

چون رو به رشده .ولی بقیه فاز ها رشد خودشونو کردن این ۳ تا فاز خیلی جای رشد داره

و جدید تر هستن

اگه کسی راهنمایی خواست یا برای سرمایه گذاری خواست اقدام کنه من در خدمتم

رضا هستم  ۰۹۳۰۸۴۲۵۳۵۷

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com

ببین رودهن و پردیس بهتر از بومهنه اینا همشون پشت همن اول پردیس بعد بومهن بعد رودهنبومهنو رودهن که به ...

اگه تهران زندگی میکنی بومهن نرو من یکسال مغازه داشتم اونجا سطح مردم خیلی پایینه اکثرا مهاجرین خراسان و خیلی افغانی داره رودهن و پردیس خیلی بهتره

سلام. من 2 ساله ساکن فاز هشتمامکانات رفاهی کم و بیش هست؛ فروشگاه ها: کوروش، رفاه، یه هایپر هم داره.م ...

عزیزم امکانات ورزشی برای گروه سنی ۱۰ تا ۱۲ سال هم هست؟

لطفا اگر می‌شناسید منو راهنمایی کنید من تازه به این شهر اومدم

عزیزم امکانات ورزشی برای گروه سنی ۱۰ تا ۱۲ سال هم هست؟لطفا اگر می‌شناسید منو راهنمایی کنید من تازه ب ...

سلام خانه کشتی اخر محله پردیسان..ورزشگاه کنار مسجد فاز ۳ محله پردیسان..یه ورزشگاه توفاز ۴ هم هست..بازم هست شما فاز چندی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز