2777
2789
عالیه

راست میگین؟

آخه من شنیدم خیلی دوره که!

نوسازه یا قبلنا ساخته شده؟

میدونید حدودا متری چنده؟ گرونه؟

من چقدر سوال داشتم نمیدونستم  

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگین؟ آخه من شنیدم خیلی دوره که! نوسازه یا قبلنا ساخته شده؟ میدونید حدودا متری چنده؟ گرونه؟ ...

من اونجا زندگی نمیکنم ولی دایی امسرم اونجا زندگی میکنه و پسرخاله و دخترخالمم اونجان خیلی راضی هستن منم که رفتم دیدم خیلی خوشم اومد

نوسازن مجتمع نیستن مثل فاز ۱۱

فاز ۸بهش میگن دره بهشت

خونه ها ۴.۵طبقه ان و همه یدست

من که رودهنم از پردیس دورتره 

تهرانی؟

تو دیوار قیمت متراژاشو ببین من درجریانش نیستم

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

من اونجا زندگی نمیکنم ولی دایی امسرم اونجا زندگی میکنه و پسرخاله و دخترخالمم اونجان خیلی راضی هستن م ...

ممنونم

آره تهران فعلا مستاجرم 

گفتم فعلا یه جا اگه ارزون باشه بخرم بندازم

ولی الان دیدم انگار اونجاها متراژا همه بالای 80 متره و بیشترشونم مسکن مهره.

قیمتها هم که همه بالای یک و هفتصد هشتصد

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
ممنونم آره تهران فعلا مستاجرم  گفتم فعلا یه جا اگه ارزون باشه بخرم بندازم ولی الان دیدم انگا ...

اره متراژا بالاست بگردی پیدا میکنی اگه واسه سرمایه گذاری بخوای 

سپاه بومهنم خوبه

پردیس فاز ۸از ۱۱بهتره ولی ۱۱ام نیتونی بگیری ولی اگه نیخوای بعدش بیای ساکن بشی رودهن و فاز ۸پردیس عالیه البته فاز ۱.۲.۳.۴ پردیسم خیلی خوبه ولی گرونه

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

اره متراژا بالاست بگردی پیدا میکنی اگه واسه سرمایه گذاری بخوای  سپاه بومهنم خوبه پردیس فاز ۸ا ...

تو این پروسه دنبال خونه گشتن با چه اسمهایی آشنا شدم.

حالا هوام که خراب شد رفت

بومهن رو یه بار باید برم ببینم کجاس چی داره.

راستی سند تک برگ دارن اونطرفا؟ آخه اکثرا شنیدم قولنامه این

ممنونم

تو این پروسه دنبال خونه گشتن با چه اسمهایی آشنا شدم. حالا هوام که خراب شد رفت بومهن رو یه بار باید ...

ببین رودهن و پردیس بهتر از بومهنه اینا همشون پشت همن اول پردیس بعد بومهن بعد رودهن

بومهنو رودهن که بهم چسبیدن

بومهنم فقط جای سپاه و هوافضاش خوبه بقیه جاهاش تعریفی نداره

هرچی خیر برات پیش بیاد

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

تو این پروسه دنبال خونه گشتن با چه اسمهایی آشنا شدم. حالا هوام که خراب شد رفت بومهن رو یه بار باید ...

بومهن خیلیاش قولنامه ای هست ولی سندم دارن حتما بپرس قبلش 

به هیچ عنوانم قولنامه ای نخر

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

بومهن خیلیاش قولنامه ای هست ولی سندم دارن حتما بپرس قبلش  به هیچ عنوانم قولنامه ای نخر

بهت قول میدن چندوقته سندش میاد و....اصلا باور نکن یچیز شسته رُفته بخر خیالت راحت باشه

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

سلام. من 2 ساله ساکن فاز هشتم
امکانات رفاهی کم و بیش هست؛ فروشگاه ها: کوروش، رفاه، یه هایپر هم داره.
میدون تره بار داره که توش میوه، سبزی، خشکبار، پلاستیک فروش، مرغ و ماهی و گوشت داره.
2 تا کافی شاپ داره.
تا جایی که میدونم 2 تا فست فود توی خود فاز هست و تقریبا 20 تا هم توی اسنپ فود هست که میاره فاز هشت اما هزینه ی پیکش بالاست.
2-3 تا کبابی و کترینگ داره.
یه قنادی هست که نان فانتزی هم میفروشه.
کلینیک و دندان پزشکی داره ولی هنوز شبانه روزی نیست.
2 تا داروخانه داره که این هم شبانه روزی نیست.
قراره آزمایشگاه و مرکز عکسبرداری طبی هم به زودی راه بیفته، دارن تجهیز میکنن.
تقریبا توی هر کوچه یه بقالی هست.
نانوایی همه چیز هست اما تعدادشون کمه و صف طولانی میشه.
مدرسه دخترانه و پسرانه فکر کنم تا کلاس هشتم یا نهم داره.
لوازم جانبی موبایل هست.
پیشخوان دولت داره.
دو تا مرکز آموزشی برای زبان و موسیقی و نقاشی و قالی بافی و... داره.
و یه باشگاه که البته هنوز خودم نرفتم ببینم چطوریه.
اگر چیزی رو دقیق میخواستی بدونی و نگفتم، بپرس باز.

آب و هواش سرد و یه کم خشکه.
واحدها از 98 متر هست تا 115 متر (دو خوابه) و 125 متر (سه خوابه)
ساختمونها از 3 تا 5 طبقه هست.
همه دو واحدی هستن.
همه پارکینگ مسقف دارن.
انباری اکثر 5 طبقه ها توی واحده.
انباری اکثر 4 طبقه ها و همه ی 3 طبقه ها توی پارکینگه.
همه کف سرامیک و پنجره دو جداره و آیفون تصویری و در ضد سرقت دارن.
یه سری ها آشپزخونه شون اسلامیه (اپن نیست) ولی میشه دیوار همه رو برداشت و اپن کرد.
بعضی ها بالکن کوچیک دارن (مربع به طول حدود 1.8 متر)
بعضی ها بالکن بزرگ دارن که دلیل تفاوت متراژ ساختمونها هم اکثر مواقع همینه؛ چون بالکن جزو متراژ خونه حساب میشه.
بسته به نوع سازه ی ساختمون، ممکنه لوله های گاز روکار باشن.
توی یکی از اتاق خوابها دیوار مشترک داریم و به شدت صدا ازشون رد میشه؛ اما فقط همین اتاق دیوار مشترک داره. میشه عایق صدا کرد.
فاصله ی فاز هشت تا فاز 1 و 2 که مرکز خرید پردیس هستن حدود 3-4 دقیقه ست.
محیط زندگی خوبه. توی محل ما تا جایی که میدونم همه خانواده هستن؛ از زوج های مسن و بازنشسته گرفته تا زوجهای جوون با بچه هاشون. مزاحمت و اینها هم مثل همه ی شهرهای دیگه ست. هرچقدر توی تهران مزاحم هست، احتمال متلک شنیدن توی خیابونهای پردیس و فاز هشت هم همون قدره.
تنها مشکلی که من دارم سگ ولگرده. بیچاره ها کاری با آدم ندارن اما من چون خودم فوبیا دارم اذیت میشم. البته برای اونها هم یه مرکز جمع آوری درست کردن اما چون بودجه ی نگهداری از سگها رو ندارن فعلا جمع نمیکنن ببرن اونجا.

آب و هواش سرد و یه کم خشکه. واحدها از 98 متر هست تا 115 متر (دو خوابه) و 125 متر (سه خوابه) ساختمونه ...

سلام میشه بفرمایید باشگاهش دقیقا کجاست

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤

خرید خونه با بودجه محدود دیگه رویا نیست.

شهر پردیس در حومه تهران با شرایط عالی بهترین گزینه برای خرید ملک با سرمایه های محدود میباشد.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در امور ملکی شهر پردیس فعالیت دارد.

اطلاعات بیشتر : سایت شرکت ایران ملک

https://irmelk.com/