2777
2789
عنوان

خواب من

53 بازدید | 4 پست

من الان یه نیم ساعتی خوابم برد اوایل خواب چیز خاصی نبود ومن توخونه داییم که فوت شده بودم ولی شبیه نبود ولی دراون لحظه خواب می‌گفتیم خونه دایی هستیم وبعد یه در باز شد رفتم تویه محوطه وشب بود ودورش درخت کاج بود ورفتم سمت یه ساختمان یه آقایی  نشسته بود روصندلی نماز میخوند  ودورسرش عمامه سفید بود ومن نرفتم تو ووقتی برگشتم پشت سرم یه سنگ مزار بزرگ دیدم که بالاش عکس آقا ابوالفضل بود ومن سلام دادم وترسیدم زود اومدم بیرون ،وقتی اومدم همه جا غبارآلود بود یه مردی دست منو گرفت وکشوند ومن فهمیدم میخواداذیتم کنه همش آقا ابوالفضل رو صدا میزدم و همین لحظه یه مرد اومد دستمو گرفت واز دست اون منو نجات داد

آخی ان شاءالله توی حل مشکلاتت حضرت عباس دستتو بگیره

برای دایتون هم فاتحه بفرستید اگه میتونید خیرات بدید یا صدقه بذارید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی ان شاءالله توی حل مشکلاتت حضرت عباس دستتو بگیره برای دایتون هم فاتحه بفرستید اگه میتونید خیرات ...

الهی آمین ، آخه چن وقت پیش شوهرم گفت اگر مشکلمون حل بشه یه گوسفند نذرآقا ابوالفضل میکنم

الهی آمین ، آخه چن وقت پیش شوهرم گفت اگر مشکلمون حل بشه یه گوسفند نذرآقا ابوالفضل میکنم

قبول باشه ان شاءالله 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹