2777
2789
عنوان

خواب سَم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 32 پست
من همش خواب تجاوز میبینم 😐 آخه بگو کی به تو نگاه میکنه که تجاوز هم بکنه؟ حالا جالبه مثلاً خواب می ...

تفکرت تو اون لحظه ستودنیه

جایزه اسکار داره🤣🤣🤣

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
😂😂😂😂😂😂... ای روزگار. منم اینطوری بودم  چون بچگی یادمه یه متوری انداخت دنبالم منم جیغ میز ...

تصورت کردم لعنتی 😆

ساقیشو زنده میخوام ملت دلشون با چی خوشه 😐😂

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تفکرت تو اون لحظه ستودنیه جایزه اسکار داره🤣🤣🤣

والا بخدا همش بیدار که میشم میگم خاک تو سرت لااقل جیغی چیزی بزن خواب حرمت داره سربلند بیا بیرون به فکر پشمی آخه قوزمیت؟😑

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
دهنت سرویس چرا کشتی یاروو😂🤣

من اون 😂با برادر شوهر و جاری رفته بودیم لب رودخونه بعد من میخواستم بیوفتم😂😂 میخواست نجاتم بده خودش افتاد خفه شد😂جاریمم افتاد شوهر اونم رفت اونو نجات بده اونم مرد 😂مادر شوهرم بود فکر کنم اومد گفت میخوام ببرمت خارج بیا بریم پرواز داریم😐😂

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

😂✨اون پسر مو زرده تو کلاس ماهم هست واسه همون

رون؟ 

ولش کن طفلی مظلومه🤕

با شوهر من کاری نداشته باش که میام پودرت میکنما

معجون چهل گیاه بهت میدم شبیه گربه بشی🤭😜👻👀

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
والا بخدا همش بیدار که میشم میگم خاک تو سرت لااقل جیغی چیزی بزن خواب حرمت داره سربلند بیا بیرون به ف ...

واااای خدا🤣🤣🤣🤣🤣

تصورت کردم لعنتی 😆 ساقیشو زنده میخوام ملت دلشون با چی خوشه 😐😂

ذ

😂💔. بعد اون باعث شد تا همین الان حتی از صدای جنس مذکر بترسم😑🤦

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

رون؟  ولش کن طفلی مظلومه🤕 با شوهر من کاری نداشته باش که میام پودرت میکنما معجون چهل گیاه به ...

نه . اون که باباش می‌گفت دورگه ها بی اصالتن و..

بلوند بود😂ف داشت تو اسمش

نه . اون که باباش می‌گفت دورگه ها بی اصالتن و.. بلوند بود😂ف داشت تو اسمش

هااااا 

مالفوی 

بزن تو سرش له بشه با اون خون اصیلش 

به خونش تشنه ام من

😐😐😒😒🤣🤣😕

فدا♥

اگه مدرسه ماهم هاگوارتس بود من میرفتم با جون و دل😂✨

باور میکنی من همش در حین فیلم فکرم به غذاهای رو میز بود؟😂😂💔

هااااا  مالفوی  بزن تو سرش له بشه با اون خون اصیلش  به خونش تشنه ام من 😐😐😒😒🤣 ...

😂💔اگه چوب دستی داشتم نشونش میدادم

اگه مدرسه ماهم هاگوارتس بود من میرفتم با جون و دل😂✨ باور میکنی من همش در حین فیلم فکرم به غذاهای ر ...

ها منم میرفتم

عاشقشم

هاااا غذا هاش عالی بود😍

من حتی پشت صحنه فیلم هاش هم دیدم😍