2777
2789
عنوان

خواب سَم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 32 پست
من همش خواب تجاوز میبینم 😐 آخه بگو کی به تو نگاه میکنه که تجاوز هم بکنه؟ حالا جالبه مثلاً خواب می ...

تفکرت تو اون لحظه ستودنیه

جایزه اسکار داره🤣🤣🤣

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
😂😂😂😂😂😂... ای روزگار. منم اینطوری بودم  چون بچگی یادمه یه متوری انداخت دنبالم منم جیغ میز ...

تصورت کردم لعنتی 😆

ساقیشو زنده میخوام ملت دلشون با چی خوشه 😐😂

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفکرت تو اون لحظه ستودنیه جایزه اسکار داره🤣🤣🤣

والا بخدا همش بیدار که میشم میگم خاک تو سرت لااقل جیغی چیزی بزن خواب حرمت داره سربلند بیا بیرون به فکر پشمی آخه قوزمیت؟😑

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
دهنت سرویس چرا کشتی یاروو😂🤣

من اون 😂با برادر شوهر و جاری رفته بودیم لب رودخونه بعد من میخواستم بیوفتم😂😂 میخواست نجاتم بده خودش افتاد خفه شد😂جاریمم افتاد شوهر اونم رفت اونو نجات بده اونم مرد 😂مادر شوهرم بود فکر کنم اومد گفت میخوام ببرمت خارج بیا بریم پرواز داریم😐😂

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

😂✨اون پسر مو زرده تو کلاس ماهم هست واسه همون

رون؟ 

ولش کن طفلی مظلومه🤕

با شوهر من کاری نداشته باش که میام پودرت میکنما

معجون چهل گیاه بهت میدم شبیه گربه بشی🤭😜👻👀

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
والا بخدا همش بیدار که میشم میگم خاک تو سرت لااقل جیغی چیزی بزن خواب حرمت داره سربلند بیا بیرون به ف ...

واااای خدا🤣🤣🤣🤣🤣

تصورت کردم لعنتی 😆 ساقیشو زنده میخوام ملت دلشون با چی خوشه 😐😂

ذ

😂💔. بعد اون باعث شد تا همین الان حتی از صدای جنس مذکر بترسم😑🤦

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

رون؟  ولش کن طفلی مظلومه🤕 با شوهر من کاری نداشته باش که میام پودرت میکنما معجون چهل گیاه به ...

نه . اون که باباش می‌گفت دورگه ها بی اصالتن و..

بلوند بود😂ف داشت تو اسمش

نه . اون که باباش می‌گفت دورگه ها بی اصالتن و.. بلوند بود😂ف داشت تو اسمش

هااااا 

مالفوی 

بزن تو سرش له بشه با اون خون اصیلش 

به خونش تشنه ام من

😐😐😒😒🤣🤣😕

فدا♥

اگه مدرسه ماهم هاگوارتس بود من میرفتم با جون و دل😂✨

باور میکنی من همش در حین فیلم فکرم به غذاهای رو میز بود؟😂😂💔

هااااا  مالفوی  بزن تو سرش له بشه با اون خون اصیلش  به خونش تشنه ام من 😐😐😒😒🤣 ...

😂💔اگه چوب دستی داشتم نشونش میدادم

اگه مدرسه ماهم هاگوارتس بود من میرفتم با جون و دل😂✨ باور میکنی من همش در حین فیلم فکرم به غذاهای ر ...

ها منم میرفتم

عاشقشم

هاااا غذا هاش عالی بود😍

من حتی پشت صحنه فیلم هاش هم دیدم😍