ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 عنوان خیانت ،میترسم 💔 173 بازدید | 14 پست میترسم روزی شوهرم بهم خیانت کنه بعد به روش بیارم اونو به من ترجیح بده و پشیمون نباشه ...چه حالی میشه ادم خدا سر دشمن هم نیاره ... کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲 1401/10/25 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربر_ساکت عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1743 به چیزای منفی فکر نکن اتفاق میوفته واقعنی میخوابم،شاید یادم بره
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 زن باید چکارا کنه واقعا که مرد نره سمت خیانت چه بسا کم و کسری هست ک مرد رو سست کرده و حواسمون نیست جدا از ذات کثیف بعضیا ... کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
مامان_دوفرشته3 عضویت: 1393/12/07 تعداد پست: 19499 وا چقد ریز به ریز تصور کردی اینجوری بهش فکر نکن منتظر اتفاقات خوبم
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 به چیزای منفی فکر نکن اتفاق میوفته واقعنی وای نههههه کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
drklwdy عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 291 نمیدونم کجایی ولی نزدیک بودی یه کتک بابت این فکر سرتاسر منفی و سمی از دستم میخوردی 📚🖋️ Clinical psychologist
hftdfhjan عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 556 منم میترسم یکسره سرش تو گوشیو اینترنته... نکبت هرچی باهاش بحث میکنم فایده نداره دیگه گفتم ولش کن باداباد
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 وا چقد ریز به ریز تصور کردی اینجوری بهش فکر نکن اتفاقاتی ک تو جامعه پر شده 🥲 کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 ینی هنوز خیانت نکرده ؟ک این فکر رو میکنی؟ ن کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 نمیدونم کجایی ولی نزدیک بودی یه کتک بابت این فکر سرتاسر منفی و سمی از دستم میخوردی 🤣🤣 کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
leilinik عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3781 زن باید چکارا کنه واقعا که مرد نره سمت خیانت چه بسا کم و کسری هست ک مرد رو سست کرده و حواسمون نیست&n ... اول اینکه محیط خونه رو اروم نگه دار و حرفای عاشقانه بهش بزندوم اینکه ب خودت برس و خرج کن ک فک نکنه میتونه خرج یکی دیگه رو هم بدهاگه این کارا رو کردی بازم خیانت کرد بزار بره ب جهنم
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 منم میترسم یکسره سرش تو گوشیو اینترنته... نکبت هرچی باهاش بحث میکنم فایده نداره دیگه گفتم ولش کن باد ... ن بابا حواستو جمع کن کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
کاربر_ساکت عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1743 وای نههههه در مورد قانون جذب بخون و شنیدی میگن از هرچی بترسی سرت میاد؟به این فکر کن چقدر با شوهرت خوشبختی میخوابم،شاید یادم بره