2821
2789
عنوان

خیانت ،میترسم 💔

173 بازدید | 14 پست

میترسم روزی شوهرم بهم خیانت کنه بعد به روش بیارم اونو به من ترجیح بده و پشیمون نباشه ...

چه حالی میشه ادم خدا سر دشمن هم نیاره ...

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زن باید چکارا کنه واقعا که مرد نره سمت خیانت چه بسا کم و کسری هست ک مرد رو سست کرده و حواسمون نیست 

جدا از ذات کثیف بعضیا ...

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
وا چقد ریز به ریز تصور کردی  اینجوری بهش فکر نکن

اتفاقاتی ک تو جامعه پر شده 🥲

نمیدونم کجایی ولی نزدیک بودی یه کتک بابت این فکر سرتاسر منفی و سمی از دستم میخوردی 

🤣🤣

زن باید چکارا کنه واقعا که مرد نره سمت خیانت چه بسا کم و کسری هست ک مرد رو سست کرده و حواسمون نیست&n ...

اول اینکه محیط خونه رو اروم نگه دار و حرفای عاشقانه بهش بزن

دوم اینکه ب خودت برس و خرج کن ک فک نکنه میتونه خرج یکی دیگه رو هم بده

اگه این کارا رو کردی بازم خیانت کرد بزار بره ب جهنم

منم میترسم یکسره سرش تو گوشیو اینترنته... نکبت هرچی باهاش بحث میکنم فایده نداره دیگه گفتم ولش کن باد ...

ن بابا حواستو جمع کن