2821
2789
عنوان

شما تا حالا

76 بازدید | 7 پست

مبلاتونو دادین بشورن؟ چجوریه؟ میان تو خونه میشورن ؟ خشک میکنن سریع؟ چندساعت طول میکشه تموم شه؟ یه توضیحی میدید

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

منم لایک کن

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوماه پیش خواهرم مبلا شو تمیز کرد .یه نفر با دستگاه اومد خونشون و یکی دوساعتی هم طول کشیده بود .نگفت ...

خیلی تمیز شدن؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
دوتا تاپیک شد تاپیک قبلیمم بخون همینه

مرسی 

منم یک سال شد مبلامو خریدم رنگ روشن یک سالی اصلا تمیز نکردمممم همش لک میشه دیگه گفتم یه ۲۰روز دیگه بگم بیان بشورن خودشون اگه هزینه ها مناسب باشه البته😪

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
مرسی  منم یک سال شد مبلامو خریدم رنگ روشن یک سالی اصلا تمیز نکردمممم همش لک میشه دیگه گفتم یه ...

اخی تازه هم خریدی که

من مبلام تا دوسال نوعه نو بود ولی بعدش بچه دار شدم و مهمون داری و این چیزا... شروع شد به لک شدن

اصلنم دوس ندارم چیزی بندازم روش چون اعتقاد دارم برا استفاده کردنه، عب نداره بگو عید به عید بیان برات بشورن

من هم مبلام رنگ روشنه هم فرشام

باز مبلام کمی چرکتاب هست ولی فرشام افتضاح روشنه

چاره چیه خودمون خریدیم مجبوریم کنار بیایم با کثیف شدنش🙊