2777
2789
عنوان

شما تا حالا

76 بازدید | 7 پست

مبلاتونو دادین بشورن؟ چجوریه؟ میان تو خونه میشورن ؟ خشک میکنن سریع؟ چندساعت طول میکشه تموم شه؟ یه توضیحی میدید

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

منم لایک کن

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوماه پیش خواهرم مبلا شو تمیز کرد .یه نفر با دستگاه اومد خونشون و یکی دوساعتی هم طول کشیده بود .نگفت ...

خیلی تمیز شدن؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
دوتا تاپیک شد تاپیک قبلیمم بخون همینه

مرسی 

منم یک سال شد مبلامو خریدم رنگ روشن یک سالی اصلا تمیز نکردمممم همش لک میشه دیگه گفتم یه ۲۰روز دیگه بگم بیان بشورن خودشون اگه هزینه ها مناسب باشه البته😪

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
مرسی  منم یک سال شد مبلامو خریدم رنگ روشن یک سالی اصلا تمیز نکردمممم همش لک میشه دیگه گفتم یه ...

اخی تازه هم خریدی که

من مبلام تا دوسال نوعه نو بود ولی بعدش بچه دار شدم و مهمون داری و این چیزا... شروع شد به لک شدن

اصلنم دوس ندارم چیزی بندازم روش چون اعتقاد دارم برا استفاده کردنه، عب نداره بگو عید به عید بیان برات بشورن

من هم مبلام رنگ روشنه هم فرشام

باز مبلام کمی چرکتاب هست ولی فرشام افتضاح روشنه

چاره چیه خودمون خریدیم مجبوریم کنار بیایم با کثیف شدنش🙊