2777
2789
عنوان

What happend?

77 بازدید | 6 پست

I have no choice in my life but to grife and regret and watching others lives .every day   i ask my self what was I born for? Is this the whole life that i could exprience or there is some hope to meet new advantures.im bored and tired to be honest im devastaded depressed i know some part of this  life is my faults but i cant understand why and i dont know how to deal with that.God or holy beings in my life are well aware of me and my situation but still there is sth that is missed and thats the destiny is it my faith to be like this why iv been trying hard i went through difficultues during all these years and now i am an alone girl who have no one to be trusted no one to be understood and no one for help .im in need of hope happiness and a calm and  protect place so that no body can disturbe me no body can judge me .i wish i could go out of this place but like a dead person i cant do any thing and thats the all grife.may god help me or listen to me.ammen

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

همین نیم ساعت پیش رفتم سایت نمره زبانمو زدن، ۲۰ شدم

ولی نمیدونم چرا نمیفهمم جی میگی🥴

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین نیم ساعت پیش رفتم سایت نمره زبانمو زدن، ۲۰ شدم ولی نمیدونم چرا نمیفهمم جی میگی🥴

Text books are more diffrent from every- day  .life conversations

Text books are more diffrent from every- day  .life conversations

کتاب های متنی مختلفتر از هر روزند، گفت و گوی زندگب ؟؟!!! 

اینو فهمیدم ازش؟؟؟!!!!🤔

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

کتاب های متنی مختلفتر از هر روزند، گفت و گوی زندگب ؟؟!!!  اینو فهمیدم ازش؟؟؟!!!!🤔

کتابای درسی با انگلیسی که توی مکالمات روزمره ازش استفاده میشه خیلی فرق دارن.اونا واسه کلاس و مدرسه است اون چیزی که به ما توی مدرسه و ...یاد میدن با انگلیسی محاوره تا حدودی فرق داره.