2777
2789
عنوان

هست امکانش؟؟؟؟

171 بازدید | 10 پست

امکانش هست دیر بری سونو و فولیکول بالغ ازاد شده باشه و تو سونو نشون نده و بنویسه مایع دیده نشده

و تعدادی فولیکول در ابعاد ۶_۵دیده میشه تو تخمدانها

کسی اینجوری بوده که بعدش باردار شده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدای دلت بشم.دعا کن عزیزم اگه صلاحمونه این ماه بگیره د مامان شم.خیلیبیی نیاز دارم😔به این خوشحالی

من مطمئنم که به زودی مامان میشی

به شرطی که هر روز صبح از صمیم قلب به خدا بگی مرسی که منو لایق مادری میدونی

قلبا بگو وبه کلامت اعتماد داشته باش

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
فدای دلت بشم.دعا کن عزیزم اگه صلاحمونه این ماه بگیره د مامان شم.خیلیبیی نیاز دارم😔به این خوشحالی

چشم عزیزدلم ممنون که لایق دونستی که در حقتون دعا کنم نگران نباش و صبر داشته باش به حکمت خدا 

اصلا به این چیزا فکر نکن استرس میگیری مگه همه می‌دونن فولیکول چیه کی آزاد میشه باردار میشن به من گفت ۶سایزش این ماه حامله نمیشی ولی چون مطمعن بودم شدم همون ماه چون از ته قلبم به خودم تلقین میکردم ولی بعدش افتاد 😕باور کن همه چی به طرز فکرو تلقینه خودمون به بدن هامونه