2777
2789
عنوان

شیرازیا

213 بازدید | 31 پست

سلام کسی هست به نظر سنجی میخواستم بکنم

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اگه بودین یه اپارتمان صفر تو خیابون خلبانان میخریدید یا یه اپارتمان۲۰سال ساخت اما بازسازی شده تو خیابون یزدانمهر

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
خلبانان معالی آباد

البته آپارتمان خلبانان خیلی از سر خیابون دوره همسرم واسه همین موافق نیست، بازم نظرتون همینه؟

شما اگه بودین یه اپارتمان صفر تو خیابون خلبانان میخریدید یا یه اپارتمان۲۰سال ساخت اما بازسازی شده تو ...

همون خلبانان صفر بهتره

یزدانمهر اصلا نمیدونم کجاست اما هیچ جای شهر ۲۰ سال ساخت ارزش خریدن نداره 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️❣️

همون خلبانان صفر بهتره یزدانمهر اصلا نمیدونم کجاست اما هیچ جای شهر ۲۰ سال ساخت ارزش خریدن نداره&nb ...

یزدانمهر نزدیک خیابون چنچنه به طرف ابریشمی