2777
2789
عنوان

عصاره قلم

172 بازدید | 15 پست

قلم ها بعد اینکه دوازده ساعت تو قابلمه رو شعله کم پخت باید چکار کنم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

مغز قلما رو دربیار بریز تو یه کاسه،آب قلم رو از یه صافی رد کن تا استخون و چیزای اضافیش گرفته شه،بعد اون مغز قلما رو به آبش اضافه کن،بعد بسته بندی کن بذار تو فریزر،هر بار خورشت و ...درست میکنی یه بسته بریز توش

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

اول از همه ی آبکش بذار و قلم ها رو از آب جدا کن ک استخوان خورد شده نره تو آب. بعد مغز داخل قلم رو کامل خالی کن تو ی ظرف جدا بعد مغزها رو بریز تو مخلوط کن یکم آب قلم هم بریز توش بعد ک مخلوط کردی برگردون تو ظرف آب قلم ها. وقتی خنک شد تو ظرف مورد نظر بسته بندی کن 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قلم گوساله منظورته؟

بزار خنک شه. بعد از صافی..ابکش.. ردش کن که استخوناش جداشه..

بزار تو یخچال یا تو محیط خنک

اون استخوناام بتکون توش

وقتی خنک شه

چربی و میشه جدا کرد

من جدا نمیکنم. همونطوری بسته بندی میکنم.

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مغز قلما رو دربیار بریز تو یه کاسه،آب قلم رو از یه صافی رد کن تا استخون و چیزای اضافیش گرفته شه،بعد ...

مرسی عزیزم تو نایلون بریزم یا ظروف پلاستیکی؟

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

من با گوشتکوب برقی مغز قلم رو با اب قلم یکدست میکنم بعد میریزم تو ظرفای مسطیلی یا مربعی شکل بعد میذارم یخچال تا ژله ای بشه و با چاقو همه رو یکدست برش میدم و میذارم تو زیپ کیپ و بعدم فریزر

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
من با گوشتکوب برقی مغز قلم رو با اب قلم یکدست میکنم بعد میریزم تو ظرفای مسطیلی یا مربعی شکل بعد میذا ...

ممنونم پس مستقیم نزارم فریزر؟

قلم گوساله منظورته؟ بزار خنک شه. بعد از صافی..ابکش.. ردش کن که استخوناش جداشه.. بزار تو یخچال یا ت ...

ممنونم پس اول نزارم فریزر!؟

ممنونم پس مستقیم نزارم فریزر؟

خواهش میکنم، نه تو یخچال بذار ببنده بعد به هر اندازه ای که دوست داری برش بده و بذار تو کیسه بعدم بذار فریزر

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
مرسی عزیزم تو نایلون بریزم یا ظروف پلاستیکی؟

من خودم تو نایلون میریزم عزیزم،ولی حتما بذار خنک شه بعد بریز تو کیسه فریزر

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
خواهش میکنم، نه تو یخچال بذار ببنده بعد به هر اندازه ای که دوست داری برش بده و بذار تو کیسه بعدم بذا ...

ممنون کدبانو جان خدا خیرت بده

من خودم تو نایلون میریزم عزیزم،ولی حتما بذار خنک شه بعد بریز تو کیسه فریزر

مرسی مهربانو خدا خیرتون بده راهنمایی کردید

ممنون کدبانو جان خدا خیرت بده

خواهش میکنم عزیزم 😊قربونت