2777
2789
عنوان

کاشت مژه

663 بازدید | 9 پست

سلام به دوستان عزیز نی نی سایتی 

من ۵ روز پیش مژه کاشتم و چقدر بهم میومد و چهرمو عوض کرده بود  ولی اطرافیان گفتن غسل و وضو نداری و این حرفا 

با بیچارگی و درد دونه دونه جداشون کردم وقت نداشتم برم واسم ریموو کنن 

امروز ک اتفاقی شماره تلفن دفتر پاسخگویی مربوط به مرجع تقلیدم رو دیدم تماس گزفتم و گفتن اگر چسب ک استفاده شده از عدس کمتر باشه هیچ موردی ندارد و وضو غسل کاملا قبول هست ک همیجورم هست و از عدس کمتره و تماس گرفتم مجدد واسه کاشت نوبت گرفتم 

گفتم به شما هم بگم شاید دغدغه شما هم باشه🌺🌺🌺 دوستان عزیزم 

مژه خود ادم نمیریزه؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب دختر جان شما که دغدغه مذهبی داشتی از اول زنگ میزدی به مراجع قابل اعتماد مژه های بدبخت خودتم ورداش ...

والا اینقدر گفتن با کاشت نجسی و نمازات اشتباهه ک کلافه شدم 

والیوم عروسکی  به ماندگاری نرسید والا  قیمت هم دوستم بود فقط پول مواد رو گرفت ۱۵۰ تومان& ...

اگه نکنده بودی دوامش چقدر بود؟

رفتی چه گفتی؟ گفتی کاشت میخای؟ اکستنشن میخای؟ کاشت دائم یا موقت؟

فرق اینا باهم چی ان؟ نمیدونم

اگه نکنده بودی دوامش چقدر بود؟ رفتی چه گفتی؟ گفتی کاشت میخای؟ اکستنشن میخای؟ کاشت دائم یا موقت؟ فر ...

عزیز کاشت دائم ک اصلا فکر نکنم باشه 

اکستنشن مژه هست کلا 

دوامشم گفت سه هفته دیگه بیا ترمیم 

مدلشم نگاه به چشمم کرد چون ی کم چشام ریز و ی کم پف داره پشت چشمم عروسکی زد ک هم پف بپوشونه هم چشام ی کم درشت بشه