2777
2789

برو دکتر متخصص پوست در همین حین بیماری، شاید راهکاری داشته باشه که بیماریت سبک تر بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گرفتم توی همین سن،فقط سعی کن نخارونی و پماد مرتب بزن ،از من توی صورتم زیاد نبود ولی جاش موند 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
دکتر عمومی رفتم فقد محلول و قرص داد 

اگر میتونی برو متخصص پوست، شاید کرمی چیزی بده که جاش کمتر بمونه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
صورتم نمیخاره ولی تنم خارش داره 

برای من حمام و پماد عالی بود 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
چه پمادی یادت هست؟؟؟

نه عزیزم یادم نیست ولی پمادخاصی نبودا پزشک عمومی تجویز کردن

تلفنی اگه نوبت میدن به منشی بگو،شاید چون مسری هست بگه نیا مطب 

دکتر عمومی رفتم فقد محلول و قرص داد 

سلام عزیزم 

ببخشید اینجا میپرسم 

شما پیش دکترلطفی یگانه بینیتون رو عمل کردید؟ راضی بودید؟ مشکلی ندارید

هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ....من اون ماهو دادم به تو ...یادگاری 🌙