2789
عنوان

ازدواج

270 بازدید | 15 پست

آیا ۱۹ سالگی واسه ازدواج یک دختر زوده یا دیر یا وقت شه دیگه(مناسبه)؟

تعداد رای : 28
نظرسنجی
زوده
24
85%
دیر شده
0
0%
مناسبه
4
14%
یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی های کسایی که زود ازدواج کردن رو یه نگاهی بنداز خودت نتیجه بگیر.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من 18سالمه😐میحاد بیاد خاستگاریم 

گفتم بهش سنم کمه زوده 

گفت صبر میکنم تا هروقت بگی فقط نشون شیم ک خیالم راحت باشه 

و اینکه رابطه ای نیست فقط مشاور تحصلیمه عاشقم شده و بهم گفت 

ربطی ب سن نداره، به پختگی خود دختر و امادگی ذهنی و بلوغ فکریش و موقعیت طرف مقابلش 

طرف مقابلم ۲۴ سالش هست

مقیم بلژیک

ولی من هنوز فک میکنم به بلوغ عقلی نرسیدم 😕

اگه به بلوغ رسیده و آمادگی مسئولیت های سنگین رو داره اره هر سنی پایین تر از اینم باشه اوکیه ولی اگه فکر های رویایی درمورد ازدواج داره و فکر کرده راحته و ....نه

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

این اصلا نظر پرسیدن نداشت عزیزم ۱۹ سالگی اول جوونیه چرا باید به ازدواج فکر کنه؟!!!!خیلی عجیبه 

کدوم دختر زیر ۲۰ سال خودش رو کامل شناخته تا بخواد یکی دیگه رو بشناسه !چی از زندگی میدونه!!!!!

اگه به بلوغ رسیده و آمادگی مسئولیت های سنگین رو داره اره هر سنی پایین تر از اینم باشه اوکیه ولی اگه ...

دقیقا گزینه ی دوم که شما گفتید

ازدواج رو خیلی رویایی میبینم 😓

دقیقا گزینه ی دوم که شما گفتید ازدواج رو خیلی رویایی میبینم 😓

🤦🏻‍♀️به نظرم با یه مشاور صحبت کن قشنگ همه چیز رو برات توضیح میده . زندگی بالاو پایین داره مثل رمان های عاشقانه و فیلم های رمانتیک که نیست همش بعضی وقتا با یه انتخاب اشتباه تو زندگی مشترک تنهای تنها میشی

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
🤦🏻‍♀️به نظرم با یه مشاور صحبت کن قشنگ همه چیز رو برات توضیح میده . زندگی بالاو پایین داره مثل رمان ...

طرف مقابلم رو اصلا نمیشناسم 

اون ۲۴ سالشه و قیافشم معمولیه

مقیم بلژیک هست

البته وضع آنچنان خوبی ام نداره که بگم خییییلی پولداره و اینا...ولی خب به هر حال خوبه دیگه وضع مالیش نسبت به پولدار های اطراف ما

البته من اصلا معیارم و اولویتم پول نیست

ولی به خاطر موقعیتش یه کم دو دل شدم 

چون خیلی دوست دارم برم خارج 

اطرافیانمم میگن خوبه 

حالا موندم چیکار کنم😓