2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ی دعا بکنین برای خودتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 51 پست
من همیشه دعا کردم برا دیگران ولی تاثیر نداشت چهل شب برای چهل دختر دعا کردم چند تا چهل شب

شاید خداوند اجابت کرده کسی چه میدونه

و ممکنه که هنوز وقت اجابت اون دعا نشده باشه اما قطعا دعای شما بزرگوار در اجابت اون ها تاثیر داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم خدا گفته با زبانی که با اون گناه نکردین دعاکنین از پیامبر سوال شد این چطور ممکنه ایشون فرم ...

مرسی

والا من گرفتاریام از شمار رد شده

بیشترش مال اطرافیان خودم تنها خواسته م

رسیدن به عشقم بود

ک نشد

خدا شادی و آرامش نصیب همه بنده هاش کنه

مشکل منم فقط خودش می تونه حل کنه 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
مرسی والا من گرفتاریام از شمار رد شده بیشترش مال اطرافیان خودم تنها خواسته م رسیدن به عشقم بود ک ...

و فکر میکنی به انتها رسیده ای،

اما خدا در یک لحظه همه چیز را درست میکند...

ان شاالله که اتفاقای خوب زندگیتون در راهن فقط کافیه باور کنی

خدایی هست

که میبینت

میشنوت

و مهمتر از همه میفهمت

خدایا به حق این وقت عزیز به حق لطف و کرمت هیچ خانمی بی فرزند نباش  دختر نیلوفری شفا بده بحق ر ...

ان شاالله که خدا یه دختر ناز یا یه پسر کاکول زری نصیبت کنه که روزی صدبار شکرش رو به جا بیاری❤❤

و فکر میکنی به انتها رسیده ای، اما خدا در یک لحظه همه چیز را درست میکند... ان شاالله که اتفاقای خو ...

ان شااله که اتفاق بیفته

دیگه رمق دعا کردن ندارم

بعضیاشون لاینحلن

برای خودم هیچ

برای هرکی دعا کردم

نتیجه نگرفتم

ان شااله که اتفاق بیفته دیگه رمق دعا کردن ندارم بعضیاشون لاینحلن برای خودم هیچ برای هرکی دعا کرد ...

یه چیزی بگم

به اعتقاد من خدا از دلت باخبره حتی اگه حوصله دعا هم نداری میفهمه چی رو از ته قلبت میخوای فقط کافیه قلب مهربونی داشته باشی همین

خدا تنها کسیه که نیاز به هیچ توضیحی نداره

اون از چیزایی باخبره که تو روحتم خبردار نیست

فقط کافیه صبر کنی

الصبر مفتاح الفرج