2777
2789
عنوان

آندومتریوز

1267 بازدید | 54 پست

بچه ها کسی تاحالا داشته میدونین چیه؟خطریه؟من تو اینترنت زدم نوشته بود باعث ناباروری میشه

امروز رفتم دکتر برام سونو نوشت گفت احتمالا اینو داری

میشه راهنماییم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه کیست داشتم از وقتی دو و نیم سانت بود فهمیدم ولی هی رفتم سونو و دکتر گفتن عادیه وسطش آبه هر چی قرص خوردم خوب نشد که نشد چندین بار سونو 

تا شد ده سانت یه دکتر رادیولوژی بالاخره گفت انعکاس صدا از کیست ضعیفه احتمالا اندومتریوز هست بعد رفتم ام آر آی با ماده حاجب که معلوم شد به گردن راست رحمم زده و کیست چسبندگی به هم زده دیگه فوق تخصص آندوسکوپی زنان خودش تامه داد برای استادش یعنی خودش نتونست

با لاپاراسکوپی عمل کردم و بعد هم بچه دار شدم 

البته قبلش باید آزمایش ذخیره تخمدان بدی اگه تخمدان ذخیره کم باشه برات فریز می‌کنند اگر نه عمل فقط 

برآب من خوب بود

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من مجردم علائمتون چی بود که سونو نوشت

درد داشت همون کیسته البته وقتی عصبی میشدم 

اون کیست رو رژیم کاریش نمیکنه باید برش داری ولی بعد رژیم و ورزش خوبه

درد داشت همون کیسته البته وقتی عصبی میشدم  اون کیست رو رژیم کاریش نمیکنه باید برش داری ولی بعد ...

من درد ندارم من مقعدم درد میکرد تو پریودی بهم گفت احتمالا اینو داری

من درد ندارم من مقعدم درد میکرد تو پریودی بهم گفت احتمالا اینو داری

آره من این حالت هم داشتم 

ببین عزیزم حتما پیش یه فوق تخصص زنان با گرایش آندوسکوپی برو اگه بشناسی که تخصصش اندومتریوز باشه خیلی عالیه.... دکترهای دیگه اونقدر اطلاعات ندارن من پیش اون فوق تخصص که رفتم گفتش که این کیست ذخیره تخمدانیت رو ازبین میبره و باید حتما درمانش کنی 

بعد این مثل جلبکی که توی جوی میزنه کلا قابلیت این رو داره کل شکم رو در گیر کنه یه دختره کنار من بستری بود به روده هاش هم زده بود پیگیر باش عزیزم

مجردین یا متاهلین میشه راهنماییم کنین

من متاهلم گفتم بچه دار شدم بعدش عزیزم 

الان این بیماری زیاد شده دخترهای ۱۵ ساله هم میرن کیست رو عمل می‌کنند تا این حد زیاده 

تو یه مقاله خارجی میخوندم نوشته بود سیستم ایمنی که ضعیفه این اتفاق بیشتر میفته ظاهرا پایین بودن ویتامین دی هم براش موثره