2777
2789
عنوان

دندون 😭

96 بازدید | 14 پست

بچه ها من دندونام خود به خود میشکنن 

دوتا از دندون های عقب صبح ک از خواب بیدار شدم همینجوری خرد شدن افتادن 

بعد یه تیکه خیلی کوچیک خیلی خیلی کوچیک موند نیوفتاد هر دوتاشون روبرو هم دقیقا اینجورین 

خیلی ناراحتم بنظرتون دندون پزشک میتونه کاریشون کنه؟ 

هزینشون چند میشه 

من پول ندارم 😭

𓆩♡𓆪...میگفت:ولی بعضی شبا زیادی شبه...𓆩♡𓆪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندونات ضعیفه و به اصطلاح آهکیه..منم یه سال پیش موقع عصب کشی یه دندون دیواره یه سمت ضعیف بود ریخت مثلا پر کرد.بعد یه سال چند روز پیش دوباره همدن قسمت ریخت  امروز رفتم گفت روکش میکنم این بار برات سه تومن پیاده شدم مثلا فامیل هم هست انقدر رفت تو پاچه م

دندونات ضعیفه و به اصطلاح آهکیه..منم یه سال پیش موقع عصب کشی یه دندون دیواره یه سمت ضعیف بود ریخت مث ...

ایی بابا واقعا اونی ک وضع مالیش بده خیلی براش مشکله آخه برا ی دندون چخبره خدااا

عزیزم😢. فک نکنم دندون پزشک کاری کنه این طور که تو میگی فقط ريشش مونده.  جنس دندونات بده. باید ...

دقیقا خیلی بده 

الانم همونی ک شکسته لثه از بالاش ورم کرده درد میکنه 

ایی بابا واقعا اونی ک وضع مالیش بده خیلی براش مشکله آخه برا ی دندون چخبره خدااا

خودم هنگ کردم واقعا سخته مخصوصا واسه کسی که دندونای خوبی نداره سالی یکی دوتا دندون بازی در میارن...مراقبت خوبه ولی طبق تجربه میگم جنس دندون باید خوب باشه ژن ما هم نفله از آب دراومد  

باردارم الان دندونم درد میکنه بگو ج کنم؟  یعنی عطاری دندونتو بهتر کرد؟

باید قبل بارداری دندوناتو چک میکردی ..ن من فقط سستی لثه هام برطرف شد ..شما دندون دردت بخاطر بارداری هستش باید از دکترت بپرسی چون نمیتونی هرچی بخوری