2777
2789
عنوان

مادر زن

245 بازدید | 10 پست

بچه ها من احساس میکنم مامانم یجوری داره برخورد میکنه نامزدم هرچی میشه هر حرکتی من میزنم ناراحت میشه میاد میگه پیشش مثلا الان داشت درمورد یچیزی حرف میزد من گفتم ب نظرم خوب نیس برگشت رو ب مامانم گف نگا نمیزاره حرف بزنم مامانم گفت بزار حرفش بزنه من پیش مادرشوهرم کوچکترین حرفیم میزنم اصن چیزی پیشش نمیگم ولی میگم هم سکوت میکنه الان من ب نامزدم و مامانم چی باید بگم؟چیکار کنم

چه عجب ی تاپیک مادرزن هم دیدیم

همش مادرشوهر بود😂

درباره ی نام کاربری و پروفایل: گل رز ژولیت یکی از گرونترین گل های جهان که شاخه ای ۵ میلیون دلار قیمت داره و شکوفا شدن این نوع رز به ۱۵ سال زمان و رسیدگی نیاز داره! گل مورد علاقه من:)

نباید بزاری جبهه دست مامانت بیوفته 

کاش میتونستی یه مشاوره خوب بگیری

رابطه اتون به خودتون مربوطه نه هیچکس دیگه

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری اخه

اینکه مجبوری کمی تحمل کنی 

با خوبی با همسرت صحبت کنی و عاقلانه نه بحث با محبت بهش بگی که : رابطه ما و هرچیزی که توش میگذره برای ما دوتاست جانم❤️ما باید حلش کنیم بچه نیستیم و عاقلانه تصمیم میگیریم من دوست ندارم برم حرف تو رو به دوستام بگم یا به دوستات بگم یا حتی مامانت و مامانم پس توام کمکم کن باهم رعایتش کنیم این قانون طلایی رابطه امونو

اگه حرفامون دست بقیه بیوفته درست نیست ما محبت همو داریم فراموش میکنیم آشتی میکنیم درک میکنیم ولی بقیه وجه بد میگیره ذهنشون علاقه ندارم دخالتِ کسی زندگی ما رو بپاشه اگر میخوای سر بحثی به رضایت برسی این زندگی مشترک من و تو باید خودمون باهم به نتیجه برسم عزیزدلم🥰❤️

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

یا با مامانت اگه میدونی این درک رو داره صحبت کنی:

مامان جانم مهربونم میدونم میخوای من زندگیم قشنگ و درست پیش بره اما خیلی دلم میخواد خودم حلش کنم یادبگیرم 

دوتا کتاب بخونم تحقیق کنم زندگیمو پیش ببرم قول میدم اگه به کمک نیاز داشتم بهت بگم اما الان دلم میخواد راهم رو خودم برم جلو زندگی مشترکمونو دوتایی حلش کنیم شما که بزرگی میکنی و محبت میکنی اینجوری من هیچوقت یاد نمیگیرم زندگی کنم

نمیخوام اگر زندگیمو درست کردم یا حتی خراب کردم تقصیرش گردن دخالت کسی بیوفته عزیزترینم