2777
2789
عنوان

سرده گاز گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3459 بازدید | 135 پست

عزیزم من الان یه شوفاژ را بستم.. سه تا شوفاژا بازه اونم چون دخترم کوچیکه و خودمم باردارم مجبورم وگرنه میبستم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیهوده؟ مثلا گازو باز میذاریم میریم میخابیم؟ ایا از جان خود سیر شده ایم و خود نمیدانیم؟ 

نه گلم اصلا منظورم این نبود. منظورم مصرف زیاد گاز برای یه سری مقاصد بود که نمیتونم زیاد اشاره کنم

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
شمایی که دلیل نبود گاز رو مردم بدبخت میدونی بایدم از این بدترا سرمون بیاد چون کلا دیواری کوتاه تر از ...

شما اینطور قضاوت کردید من گفتم شماها مقصرید. دیدگاهتونو تغییر بدید. مثلا زورم میرسه برم به رییس اداره گاز شهرمون در بیفتم بگم وصل کن گازمونو بی فانوس چیکار میتونم بکنم جز همدردی و هم صحبتی با مردمم

گاز هست  فشار  گاز میاد پایین  چون همه با هم دارند استفاده زیاد میکنند  مثل س ...

ها؟ معلوم هس چی میگی. شما هم سرما نکشیدی ببینی چیه؟؟ روزای دیگه بهتر میشه؟؟ 

واقعا از اوضاع بیرون خبر ندارین؟ 

اینجا متاسفانه هر موقع چیزی ضرورت داره بینهایت کمبود پیدامیکنه اصلا نایاب میشه.. میشه مروارید توی صدف.. از دارو بگیر تا منابع طبیعی و غیره.. هرچیم میشه مردم یاد گرفتن بیفتن ب جون هم.. مشکل جای دیگس دوستان.. ن من ن شما مقصر نیستیم.. فقط داریم از چیزی ک حق طبیعی ماست و پولشو تمام و کمال پرداخت میکنیم استفاده میکنیم

عزیزم ب مردم ربطی نداره. !!!!!

ولی با منطق نگاه کنید. من میگم پنج درصدش به مردم ربط داره اون مردمی که میگن من زیاد میکنم پولشو میدم چی؟ اینا از سر نادونی تقصیری ندارن؟؟ 

ولی با منطق نگاه کنید. من میگم پنج درصدش به مردم ربط داره اون مردمی که میگن من زیاد میکنم پولشو میدم ...

وضعیت الان منظورمه. بله ولی این وضعیت بحرانی که یهویی بوجود اومده معانی دیگه ای داره……🙂

ناشناس🦦