2777
2789
عنوان

سرده گاز گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3459 بازدید | 135 پست
خب از هیچی بهتره لااقل کپسول نگه دارین . وای تصورش هم سخته تو این سرما بدون گاز  ما جنوبی هست ...

اره واقعا. من استرس گرفتم هوا این جور سرد شده  تو تابستون خودمون می‌میریم از گرما. 

ظهر هم برق قطع میکردند که اوج گرما بود. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خود زنی میکنید؟ 

شمایی که دلیل نبود گاز رو مردم بدبخت میدونی بایدم از این بدترا سرمون بیاد چون کلا دیواری کوتاه تر از مردم پیدا نکردین هرچی باشه رو گردن مردم میندازین

با توجه به اینکه رتبه گاز ایران رو تو جهان میدونین

اگر کل مردم بخاری رو تا آخر باز بذاریم و هواهم صدبرابر سردتر میشد نباید چنین بلایی سر مردم میومد و با کمبود گاز مواجه میشدیم

کاش خدا ببینه ایرانمونو. کاشکی ببینه مردم نجیبمونو 💔

واقعا ناراحت شدم برای مردمم. که یه عده مصرف گازو زیاد میکردن و حالا هموطن هامون خونه هاشون باید سرد باشه😞 ولی خدا همیشه داره می‌بینه عزیز دلم و مطمئنم یه روز زیبا ترین جوابشو بهمون نشون میده. به امید روزای قشنگ تر...

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
بیهوده؟ مثلا گازو باز میذاریم میریم میخابیم؟ ایا از جان خود سیر شده ایم و خود نمیدانیم؟ 

نه عزیزم منظورشون اینه... اینقدر دمای خونه رو بالا میبرن

که تو زمستون... با لباس تابستونی و بهاری هستن

کاش کم بود قطع کردن

ای وای😔😔

ما مردم همیشه پشت هم بودیم

بازم با صرفه جویی پشت هم میمونیم عزیزم

🌹🌹🌹

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
تو تلویزیون میگه دمای مناسب محیط 21 درجه بالای صفر هست دمای خونه ما، کنار بخاری... منفی 5 درجه هستش ...

من حاضرم گاز بیاد ولی کم مصرفش کنم همون هاله گرما وجود داشته باشه. 

کاش میمردمو این ذلتو نمیدیدم که هموطنای من تو خونشون تو سرما باشن!

عزیزم  چه ذلتی در سرمای شدید در هر جای دنیا که باشی گاز قطع میشه خیلی از کشورهای دنیا بخاری گازی ندارن با زغال سنگ و بخاری برقی خودشونو گرم میکنن هزینه برقشونم خیلی بالاست 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

گاز هست 

فشار  گاز میاد پایین 

چون همه با هم دارند استفاده زیاد میکنند 

مثل ساختمانی که معمولا به طبقات بالا توی خانه تکانی آب بسختی میرسه 

ولی توی روزهای دیگه مشکلی نیست چون مصرف معمولی هستش

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️