2777
2789
عنوان

پکیج

183 بازدید | 12 پست

سلام خانما شوفاژ های خونه ما با اینکه تا آخر بازن ولی خونمون واقعا سرده ممکنه مشکل مال پکیج باشه؟عقربه پکیج شما روی چه عددیه😅😅

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه عزیرم از سرماست مال ما هم همینه  الان دیدم بچه ها گاز ندارن دلم لرزید کم کردم  خدا از ...

ببخشید عزیزم عقربه پکیج شما روی چنده مال ما روی 1

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما درجه ای هست 

اینجوری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کسی میتونه راهنمایی کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به کمک نیاز دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از دیگر خدمات این شرکت می‌توان به مشاوره در خرید و نصب پکیج مرکوری، سرویس دوره‌ای و تعمیرات پیشگیرانه در فصول سرد سال، نصب و راه اندازی سیستم‌های گرمایشی و آبگرمکن، تعمیر و سرویس رادیاتورها و شوفاژها و … اشاره کرد.

شرکت امداد من با تیمی از متخصصان و تکنسین‌های مجرب و با استفاده از تجهیزات و وسایل پیشرفته، خدماتی با کیفیت و قیمت مناسب را در زمینه تعمیرات پکیج مرکوری به مشتریان خود ارائه می‌دهد

تیم تخصصی تعمیرات پکیج شرکت امداد من، با داشتن تجربه و مهارت لازم در تعمیر و سرویس دهی به پکیج های دیواری و زمینی، به شما کمک خواهند کرد تا در کمترین زمان ممکن، مشکلات پکیج شما را برطرف کنند.

خدمات شرکت امداد من برای تعمیر پکیج مرکوری شامل بررسی و تشخیص عیب، تعمیر و تعویض قطعات، تعمیرات پیشگیرانه، رفع نشتی‌ها و گاز رفتگی‌ها، تنظیم و تعمیر کنترل‌های الکترونیکی و تعمیرات تخصصی در صورت بروز مشکلات جدی می‌شود.