2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه راهنمایی کنین برای کرسی  چیا لازمه؟چطور درست کنیم

میز کرسی و کرسی برقی و لحاف کرسی میخواد میز و کرسی برقی دی ج ی کالا داره البته لوازم خانگیا کرسی برقی دارن میزشم بپرسین ببسنین کدوم نجازی داره یا میتونه درست کنه سفارش بدین لحافم اگه دارین که هیچی اگه نه میتونی از چند تا پتو استفاده کنی

کرسی برقی رو میزاری زور میز کرسی دوشاخشو میزنی به برق بعد لحافو میندازی روش زیرش گرمه گرمه

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
میز کرسی و کرسی برقی و لحاف کرسی میخواد میز و کرسی برقی دی ج ی کالا داره البته لوازم خانگیا کرسی برق ...

ممنونم  لطف کردین من کرسی  از نزدیک ندیدم سوال هست برام

اگه گاز قطع بشه از کرسی موقع خواب هم میشه استفاده کرد یا فقط برای نشستن کنارش استفاده میشه 

وچطوربشینیم  یه وقت به کرسی برقی نخوریم بسوزیم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
ممنونم  لطف کردین من کرسی  از نزدیک ندیدم سوال هست برام اگه گاز قطع بشه از کرسی موقع خواب ...

چند سالتونه؟ یا سنت کمه یا ایران نبودی ولی خب کرسی خیلی عالیه و از نظر پزشکی خیلی مفیده چون بدن باید از قسمت پا گرم بشه و از خیلی از سکته ها جلوگیری میکنه

کرسی میتونی توی نت سرچ کنی و عکساشو ببینی 

برا سوختن هم نه نمیسوزه قدیمیا رو زمین بود ولی جدیدا به سقف کرسی اون زیر میچسبونن 

خواب توی کرسی خیلی لذت بخشه انساءالله بتونی تهیه کنی و لذت ببری ازش

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز